Ο «Φώτης» από τα «Εγκλήματα» μοιράζει σήμερα φυλλάδια για να ζήσει

05.10.2016
Τον αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του στα θρυλικά πλέον «Εγκλήματα» του ANT1 όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και μας έκανε να γελάσουμε μέχρι δακρύων ξανά και ξανά.

Σήμερα όμως εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης που χτύπησε και τους ηθοποιούς κάνει τελείως διαφορετική δουλειά για να εξασφαλίσει τα προς το ζην και συγκεκριμένα, μοιράζει φυλλάδια στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Ν. Ηρακλείου και βγάζει 750 Ευρώ το μήνα.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν έκρυψε πως σε στιγμή απελπισίας στο παρελθόν του πέρασε από το μυαλό ακόμα και να βάλει τέλος τη ζωή του.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Σταύρο Μαυρίδη, ο οποίος υποδυόταν τον σύζυγο της Κορίνας στη σειρά, τον Φώτη και ο οποίος είπε:

«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, γιατί δεν είχα μείνει πάνω από 9 μήνες άνεργος. Μου κόστισε πολύ γιατί τότε βίωσα την απόλυτη μοναξιά. Δεν είχα χρήματα, το ψυγείο ήταν άδειο και έτσι το έβγαλα και από την πρίζα. Κάποια στιγμή είπα έχω ένα φαγητό από τα αδέρφια μου. Τι κάνω; Δεν έχει παρακάτω τη στιγμή που σε έχουν ξεχάσει όλοι, δεν χτυπάει το τηλέφωνο, δεν υπάρχει δουλειά και είπα πρέπει να βάλω ένα τέλος! Τελευταία στιγμή ήρθε μπροστά μου το πρόσωπο ενός φίλου και πήρα δύναμη. Τότε είπα ας το πολεμήσω ακόμα μία ημέρα».