Ξέσπασε η Ραχήλ Μακρή: «Η Μπεκατώρου δεν αναγνωρίζεται πια από τις πλαστικές»

05.10.2016
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ατάκα πονάει πολύ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία έχει πρεμιέρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα απαντήσει.

Πρώτα πρώτα όμως να θυμίσουμε ότι πριν από ένα χρόνο σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλημερούδια», η Ραχήλ Μακρή είχε πει πως δε βλέπει την «Ελένη» και ιδού ο λόγος:

«Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της».

Αυτή τη δήλωση την είχε σχολιάσει τότε μέσα από το Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ η Μπεκατώρου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τώρα θα μιλήσω! Η Ραχήλ Μακρή -με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι’ αυτό μιλάω- που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω».

Και σήμερα ήρθε η απάντηση της Ραχήλ Μακρή μέσα από δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα:

«Προφανώς το γνωρίζει από τον εαυτό της γιατί δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε. Είναι πάρα πολύ κακό να μη θυμάσαι από πού έχεις ξεκινήσει, της δόθηκε η ευκαιρία και τώρα νομίζει κι αυτή πως είναι μεγάλη παρουσιάστρια».