Κατηγορείται για τον θάνατο της πρώην αγαπημένης του ο Τζιμ Κάρεϊ -Τι απαντά ο ίδιος

20.09.2016
Έναν χρόνο μετά τον τραγικό χαμό της Κατριόνα Γουάιτ, με την οποία ο διάσημος ηθοποιός είχε δεσμό μέχρι λίγους μήνες νωρίτερα, ο εν διαστάσει σύζυγός της καταθέτει μήνυση εναντίον του.

Τον Σεπτέμβρη του 2015 η άτυχη Κατριόνα Γουάιτ, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της με τον θανατό της να αποδίδεται σε υπερβολική δόση φαρμάκων και ναρκωτικών. Τον περασμένο Ιούλιο δόθηκε στην κυκλοφορία το ιδιόχειρο σημείωμά της επιβεβαιώνοντας την αυτοκτονία της.

Η 30χρονη Κατριόνα και ο Τζιμ Κάρεϊ ήταν ζευγάρι που χώριζε συχνά όμως τα τελευταία τρία χρόνια και λίγο καρό πριν από το μοιραίο είχαν χωρίσει.

Σήμερα, λοιπόν, εμφανίζεται ο Μαρκ Μπάρτον, με τον οποίο η Γουάιτ υπήρξε παντρεμένη όμως τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε διάσταση και κατηγορεί τον Τζιμ Κάρεϊ για δολοφονία εξ αμελείας, υποστηρίζοντας ότι ήταν "τα πλούτη του και το celebrity status του που οδήγησαν τη σύζυγό του στα ναρκωτικά και συνεπώς και στον θάνατό της.

Στα έγγραφα που κατατέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Μπάρτον υποστηρίζει ότι ο Κάρεϊ εκμεταλλευόταν την Γουάιτ και έλεγχε όλες τις κινήσεις της.

Ο Τζιμ Κάρεϊ δίνει τη δική του απάντηση μέσω του περιοδικού People

"Πόσο κρίμα. Θα ήταν εύκολο για μένα να μπω σε ένα δωμάτιο με τον δικηγόρο αυτού του άντρα και να το κάνω να φύγει όλο αυτό, όμως υπάρχουν μερικές στιγμές στη ζωή όπου πρέπει να σταθείς στο ανάστημά του και να υπερασπιστεί την τιμή του ενάντια στο κακό όλου του κόσμου. Δεν θα ανεχτώ αυτή την άκαρδη πρσπάθεια να εκμεταλλευτούν εμένα και τη γυναίκα που αγαπούσα. Τα προβλήματα της Κατ υπήρχαν εκεί πολύ πριν τη γνωρίσεω εγώ και δυστυχώς το τραγικό της τέλος ήταν πέρα από τον έλεγχο κανενός. Ελπίζω πραγματικά ότι μια μέρα σύντομα ο κόσμος θα σταματήσει να προσπαθεί να ωφεληθεί από αυτό και να την αφήσουν να ηρεμήσει".