Ο Ορλάντο Μπλουμ ποστάρει τη "σεξοταινία" του και την Κέιτι Πέρι [photo]

16.09.2016
Ύστερα από πολύ καιρό... ιδιωτικότητας, ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να κάνει τον λογαριασμό του στο Instagram δημόσιο, επιτρέπoντας σε όλους τους θαυμαστές του να τον ακολουθήσουν.

"Άνοιξε" τον λογαριασμό του για όλο τον κόσμο ο Ορλάντο Μπουμ με ένα πολύ εύγλωτο ποστάρισμα. "Υποχώρησα" γράφει στο σημείωμά του [φωτό κάτω] και όλος ο κόσμος μπορεί να "σερφάρει" στον λογαριασμό του πια.

Κάναμε κι εμείς τη βόλτα μας και η φωτογραφία που ξεχωρίσαμε ήταν αυτή της τανίας σεξ που πόσταρε ο διάσημος ηθοποιός πριν από λίγο καιρό. Ιδού γιατί...

"My sextape" γράφει στη λεζάντα ο Ορλάντο Μπλουμ και πραγματικά αυτό ποστάρει... Μόνο που έχει διπλή έννοια η λέξη. Η ταινία μου με πορνογραφικό περιεχόμενο εννοεί, όμως στη φωτογραφία βλέπουμε ένα ρολό κολλητικής ταινίας (tape) όπου επάνω έχει γράψει τη λέξη SEX. Στην κυριολεξία...

Απίθανη αίσθηση του χιούμορ για τον Ορλάντο. Εύγε...

Βέβαια σε πιο πρόσφατο ποστάρισμα βλεπουμε και την αγαπημένη του, Κέιτι Πέρι. Με αυτό τον τρόπο, παρά το ότι επίσημη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί δεν έχουμε δει, ο Ορλάντο επιβεβαιώνει τη σχέση τους.

Ναι, η Κέιτι Πέρι είναι αυτή πίσω του στο φεστιβάλ... Burning Man.

a burn thru the burn🔥black rock city👊🏻

A video posted by @orlandobloom on

Για την ιστορία, ιδού η πρώτη κοινή φωτογραφία που είχε ποστάρει η Κέιτι Πέρι πριν από πολυ καιρό, στις Κάννες. Παιχνιδιάρικη και εκείνη.