Η Χιλάρια Μπόλντουιν ποστάρει την κοιλιά της μια μέρα μετά την τρίτη γέννα της [photos]

15.09.2016
Μανούλα για τρίτη φορά έγινε η σύζυγος του Άλεκ Μπόλτουιν χαρίζοντάς του το τέταρτο παιδί -αφού έχει και μια κόρη από τον γάμο του με την Κιμ Μπέισινγκερ.

Όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύσύνη της, έτσι και σε αυτή, η Χιλάρια, δασκάλα γιόγκα στο επάγγελμα, θέλει να αφυπνίσει τις γυναίκες ως προς τη σημασία του να δέχονται το σώμα τους όπως είναι σε κάθε φάση της ζωής τους. Καθώς επίσης να μη "μασάνε" με το "παραμύθι" του τέλειου σώματος καθώς αυτό για τον καθένα είναι διαφορετικό...

Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, η 32χρονη Χιλάρια έβγαλε τα ρούχα της, έμεινε μόνο με τα εσώρουχα, γύρισε προφίλ και... κλικ

24 ώρες μετά τη γέννηση του Λεονάρντο τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, και ανάμεσα στα όσα γράφει η λεχώνα Χιλάρια ξεχωρίζουμε τα εξής: "΄...Πάντα έχω λίγο άγχος όταν είναι να κάνω κάτι σαν αυτό, αλλά νιώθω ότι σε αυτή την εποχή που όλοι νιώθουν ντροπή για το κορμί τους, θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να δείξω πόσο φυσιολογικό είναι ένα αληθινό σώμα και να προωθήσω μια υγιή αυτοεκτίμηση".

Στη φωτογραφία κάτω, η Χιλάρια 24 ώρες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού (αριστερά) και δυο εβδομάδες νωρίτερα (δεξιά)