Παπαρίζου- Μαυρίδης: Νέα κόντρα με εξώδικα για τη μεζονέτα στη Γλύφάδα

13.09.2016
Η Έλενα Παπαρίζουν υπήρξε για περισσότερα από 12 χρόνια ζευγάρι με τον συνθέτη Τόνυ Μαυρίδη που ήταν και μάνατζέρ της.

Το πρώην ζευγάρι έχει προχωρήσει τη ζωή του, και οι δύο έχουν παντρευτεί, κι όμως όσα τους χωρίζουν είναι ακόμα πολλά.

Αυτή τη φορά, η κόντρα ανάμεσα σε Μαυρίδη και Παπαρίζου έχει να κάνει με τη μεζονέτα της Γλυφάδας, που σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, αποτελεί αγκάθι ανάμεσα στους δύο πάλαι ποτέ αγαπημένους.

Το υπερπολυτελέστατο σπίτι στη Γλυφάδα, έκτασης 183 τμ, που απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο 520.000 ευρώ Παπαρίζου και Μαυρίδης, αποτελεί μήλον της έριδος. Σε αυτό το σπίτι εξακολουθεί να διαμένει ο Τόνυ Μαυρίδης, με την Έλενα να ζητά με εξώδικό της να αποχωρήσει από το σπίτι, ώστε να πουληθεί και να πάρει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί.

Η διάσημη τραγουδίστρια άλλαξε δικηγόρο και ανέθεσε στην Πολυξένη Παπαϊωάννου την υπόθεση. Το εξώδικο απεστάλη στις 4 Ιουλίου 2016 στον Τόνυ Μαυρίδη και ζητούσε από εκείνον να φύγει από το σπίτι, ώστε αυτό να πουληθεί.

Σε απάντηση, ο Τόνυ Μαυρίδης άλλαξε και εκείνος δικηγόρο και έστειλε εξώδικο αναφέροντας ότι “τηρεί τη δανειακή σύμβαση”, αλλά και ότι “το σπίτι έχει μισθωθεί έως το 2020 από την εταιρεία του με ιδιοκτήτες στη μίσθωση την Παπαρίζου και τον ίδιο ως φυσικά πρόσωπα”.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, αναφέρουν πως οι δυο πληρεξούσιοι δικηγόροι συναντήθηκαν στα τέλη Ιούλη στο Κολωνάκι και προσπάθησαν να βρουν λύση. Αν η υπόθεση όμως, δεν επιλυθεί εξωδικαστικά δεν αποκλείεται η Έλενα και ο Τόνυ να έρθουν αντιμέτωποι στα δικαστήρια.