Σαρλίζ Θέρον: Ζαλίζει το ποσό που πλήρωσε σε εστιατόριο στην Ελούντα [photoς]

09.08.2016
Όχι μόνο ο λογαριασμός, αλλά και το φιλοδώρημα μας έκανε να καταλάβουμε ότι η χολιγουντιανή ηθοποιός είναι αποφασισμένη να περάσει πλουσιοπάροχα τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στην Ελούντα, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η 41χρονη ηθοποιός Σαρλίζ Θέρον μαζί με τα δύο υιοθετημένα της παιδιά.

Διάβασε ακόμη: 18 διάσημοι Έλληνες και ξένοι που υιοθέτησαν παιδιά! [photos]

Η Θέρον έφτασε - με τα παιδιά και την νταντά - στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 4/8 με πτήση της Aegean και στη συνέχεια έφυγε με προορισμό το νομό Λασιθίου.

Η πανέμορφη ηθοποιός, που πριν από λίγους μήνες χώρισε με τον πρώην σύζυγο της Μαντόνα, Σον Πεν, βρέθηκε στη χώρα μας για διακοπές και ξεκούραση. Το βράδυ της Κυριακής 7/8, γιόρτασε τα γενέθλιά της με φίλους στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Porto Elounda», όπου ο λογαριασμός έφτασε στα 16.000 ευρώ και τα tips γύρω στα 300 ευρώ!

Διαβάστε ακόμη: Ποιοι είναι οι ξένοι διάσημοι που ξετρελαίνονται με την Ελλάδα! [photos]

Η ηθοποιός από τη Νότιο Αφρική, στις 29 Φεβρουαρίου του 2004 κατέκτησε το πρώτο της βραβείο Όσκαρ, για την ερμηνία της στο συγκλονιστικό «Monster» (2003), μια ταινία που σόκαρε την κοινή γνώμη με το θέμα της. Υποδύθηκε μια πόρνη-δολοφόνο και παρουσιάστηκε υπέρβαρη και παραμορφωμένη για το ρόλο.

Διαβάστε ακόμη: 18 διάσημοι που «κατέστρεψαν» το σώμα τους για έναν ρόλο [photos]

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές στην Κρήτη:

Πηγή Espresso