Πώς είναι σήμερα ο Θεόφιλος Βανδώρος από το «Τμήμα Ηθών»; [photos]

04.08.2016
Με σήμα κατατεθέν τη μακριά κοτσίδα, όπως ακριβώς τον γνωρίσαμε στην σειρά «Τμήμα Ηθών», ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος υπήρξε ο απόλυτος μηχανόβιος, ροκάς και ασυμβίβαστος γόης.

Σήμερα, άλλαξε λουκ, αποχωρίστηκε την κοτσίδα του και άφησε τα μαλλιά του να γκριζάρουν.

Το 2010 ο ηθοποιός μετακόμισε στην Αυστραλία, με όνειρα για μια νέα καριέρα. Ξεκίνησε πουλώντας αθλητικές φόρμες, μέχρι να προσαρμοστεί στη μακρινή ήπειρο, και κατόπιν βρήκε τον δρόμο του ως καθηγητής υποκριτικής σε ομογενείς αλλά και Αυστραλούς. Συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, μέχρι που τα βέλη του έρωτα τον χτύπησαν βαθιά στην καρδιά.

«Ερωτεύτηκα πολύ μια Αυστραλέζα και αποφάσισα να την παντρευτώ. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα συνεννόησης, γιατί μιλάω άνετα τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Λίγο πριν από τον γάμο, όμως, όλα διαλύθηκαν κι έτσι γύρισα στην Ελλάδα. Παρόλο που ξεκίνησα εκεί μια νέα ζωή με υψηλές οικονομικές αποδοχές, δεν με χωρούσε ο τόπος, κυρίως συναισθηματικά, μετά το άδοξο τέλος της σχέσης μου» εξομολογήθηκε ο Θεόφιλος Βανδώρος σε συνέντευξή του στην Espresso.