Λέχου: Χωρισμένες στη γέννα με τη «δίδυμη» αδερφή της [photo]

02.08.2016
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η δημοφιλής ηθοποιός Κατερίνα Λέχου έκοψε τα μαλλιά της ή ότι αυτή είναι η ομογάλακτη αδερφή της. Το τελευταίο 24ωρο οι φωτογραφίες των δύο γυναικών κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τα σχόλια για την ομοιότητά τους να πέφτουν... βροχή.

Όχι, δεν έκοψε τα μαλλιά της η Κατερίνα Λέχου. Η εκπληκτική ομοιότητα της Ελληνίδας ηθοποιού με την παρουσιάστρια (στη Γαλλία) Cristina Cordula μάς έχει κάνει μεγάλη εντύπωση.

Η κυρία που ποζάρει στον φακό είναι η βραζιλιάνικης καταγωγής Cristina Cordula, η οποία ζει και εργάζεται ως παρουσιάστρια στη Γαλλία.

«Χωρισμένες στη γέννα» έγραψε κάποιος με χιούμορ, «Θα μπορούσαν να είναι δίδυμες αδελφές» σημείωσε ένας δεύτερος, «Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό» επισήμανε ένας τρίτος.

Είναι γεγονός ότι, παρά το διαφορετικό hair look τους, η 49χρονη Κατερίνα με τα μακριά μαλλιά και η 52χρονη Cristina με κοντά μοιάζουν καταπληκτικά. Η γεννημένη στο Ρίο ντε Τζανέιρο παρουσιάστρια εργάζεται στο γαλλικό κανάλι Μ6 και μεταξύ εκείνων που την ακολουθούν στο Twitter είναι ο δικός μας, Νίκος Αλιάγας.

Πηγή Espresso