Ο Έλτον Τζον κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση: Όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

18.07.2016
Προ μηνών δημοσιεύματα έκαναν λόγο για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης με πρωταγωνιστή τον Έλτον Τζον. Ο διάσημος συνθέτης και τραγουδιστής έδωσε μάχη για να κρατήσει τα στοιχεία μακριά από τη δημοσιότητα αλλά μάταια.

Ο Έλτον Τζον έχασε την τετράμηνη μάχη να κρατήσει μυστική την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης για την οποία κατηγορείται μιας και το δικαστήριο έκρινε πως το "μπλόκο" που είχε επιβληθεί παύει να ισχύει.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Έλτον Τζον παρενοχλούσε σεξουαλικά τον επί 12 συναπτά έτη υπάλληλό του Τζέφρι Βένινγκερ με αγγίγματα που μόνο φιλικά δε χαρακτηρίζονται.

Όπως ισχυρίζεται ο υπάλληλος - που απολύθηκε το 2015 - ο Έλτον Τζον τον άγγιζε στα γεννητικά όργανα και το στήθος ενώ απαιτούσε να τον προσφωνεί με τη φράση "Πες γεια στον θείο Έλτον".

Οι κατηγορίες προχωρούν και σε ζήτημα απόπειρας βιασμού μιας και ο σωματοφύλακςς ισχυρίζεται πως σε κάποιο ταξίδι ο διάσημος συνθέτης προσπάθησε να τον γδύσει και του ζητούσε επίμονα να βγάλει τα γεννητικά του όργανα έξω από το παντελόνι.