Χοντρό καρφί Λαζάρου σε Αρναούτογλου

18.07.2016
Σπόντα για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρανούτογλου έριξε ο διάσημος σεφ Λευτέρης Λαζάρου μέσα από τηλεοπτική συνέντευξή του.

Όπως είπε ο Λευτέρης Λαζάρου έχει δεχτεί πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή αλλά δεν έχει δεχτεί μιας και στόχος του είναι να προφυλάξει το προφίλ του και να αφήσει πίσω του γνώση. Όπως σχολίασε με νόημα δεν είναι ο ίδιος "μαγειρική" αλλά... "μάγειρας".

Αναφέρθηκε μάλιστα και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από εσένα" και η σπόντα ήταν ξεκάθαρη.

Όπως είπε στη συνέντευξή του ο σεφ:

Έχω δεχτεί προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι τα κανάλια. Δεν με ενδιαφέρει η χορηγούμενη εκπομπή. Αν θα κάνω εκπομπή και αν θα μου γίνει πρόταση που θα την σκεφτώ πάρα πολύ, θα είναι κάτω από δικές μου προτιμήσεις και από δικές μου … όχι απαιτήσεις.

Αλλά να προφυλάξω το προφίλ μου και να αφήσω πίσω μου τη γνώση, όχι … η μάνα μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου. Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι εκπομπές εμένα. Με ενδιαφέρει η πληροφόρηση. Δεν είναι μαγειρική. Είμαι μάγειρας.