Ο «Ταξίαρχος Θεοχάρης» παλεύει στο Αντικαρκινικό -Οι φίλοι που τον επισκέφθηκαν [photos]

18.07.2016
Τον «Ταξίαρχο Θεοχάρη», που δίνει τη δική του σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά, έσπευσαν να στηρίξουν γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές με τους οποίους διατηρεί μια φιλία πολλών χρόνων.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες, ο αγαπημένος ηθοποιός λίγους μήνες πριν αποφάσισε να κάνει αξονική, καθώς είχε έναν επίμονο βήχα. Η εξέταση έδειξε «μαύρισμα» στον πνεύμονα, και μετά από ιατρικό έλεγχο έκανε εσπευσμένα εισαγωγή στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά, όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, μάλιστα, άτομο από το περιβάλλον του αποκαλύπτει: «Ο Γιώργος είναι όρθιος, δυνατός και δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Στέλνει συνεχώς μηνύματα προς όλους για τις συνέπειες του καπνίσματος, καθώς ο ίδιος υπήρξε μανιώδης καπνιστής».

Στο πλευρό του πέρα από την σύζυγο του Λία και την οικογένεια του, βρίσκονται συνέχεια καλοί του φίλοι. Μετά την επίσκεψη του Απόστολου Γκλέτσου, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν κι άλλα γνωστά ονόματα να τον έχουν επισκευθεί.

Ο Θάνος Καληώρας, ο τραγουδιστής Γιώργος Βασιλείου, η Μαίρη Βλουτή, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Σπύρος Θεοδόσης είναι μερικοί από όσους τον επισκέφθηκαν.