Μάικλ Τζάκσον: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για πορνογραφικό υλικό ανηλίκων

21.06.2016
Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ και ακόμη το "φάντασμα" του "κακού του εαυτού" επανέρχεται να τον στοιχειώσει ακόμη μια φορά.

Το άλλο πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον, το πιο σκοτεινό, είχε απασχολήσει πολλά χρόνια την κοινή γνώμη καθώς δικάστηκε για παιδική σεξουαλική κακοποίηση ενώ οι φήμες περί "διεστραμένων ορέξεων" τον συνόδευαν μέχρι το τέλος της ζωής του.

Τώρα, νέα, τρομακτικά στοιχεία για εκείνη την εποχή έρχονται πρώτη φορά στο φως και, πραγματικά... συγκλονίζουν.

Η είδηση που κάνει αυτές τις ώρες τον γύρο του διαδυκτίου έρχεται από τη δημοσιοποίηση εκθέσεων των αρχών που εισέβαλαν στην απομονωμένη βίλα του βασιλιά της ποπ στη διάσημη έπαυλή του, Neverland τον Νοέμβριο του 2003. Η έρευνα έγινε στο πλαίσιο της καταγγελίας που είχε γίνει για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Πλούσιο υλικό από πορνογραφικά βίντεο με ανήλικα αγόρια, ενώ βρέθηκαν σοκαριστικές εικόνες με σκληρούς βασανισμούς ανηλίκων, γυμνά αλλά και σαδομαζοχιστικές εικόνες που λέγεται ότι χρησιμοποιούσε ο Τζάκσον για να "διεγείρει" σεξουαλικά τα αγόρια που έφερνε κοντά του.

Σοκαριστικές αποδείξεις ενός διαστροφικού χαρακτήρα που είχε γίνει έρμαιο των παθών του. Εξαρτημένος από τα αντικαταθλιπτικά και τα ψυχοφάρμκα που έπαιρνε ο Τζάκσον "είχε πραγματικά διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις και οι φωτογραφίες αποκάλυπταν μια σαδιστική πλευρά του που κανείς δεν ήξερε", υποστηρίζουν οι ερευνητές.

Η έρευνα και απόκτηση των στοιχείων πραγματοποιήθηκε το 2003, όταν ο θρυλικός τραγουδιστής χρεώθηκε με επτά κατηγορίες για το κακούργημα της παιδικής κακοποίησηςν καθώς και 2 κατηγορίες παροχής αλκοόλ σε ανήλικο. Συνολικά αντιμετώπιζε έως και 20 χρόνια κάθειρξης. Παρά τον όγκο των αποδείξεων εναντίον του, όμως, μια επιτροπή τον απάλλαξε από όλες τις κατηγορίες, τον Ιούνιο του 2005. Πριν τον θάνατό του, ο Τζάκσον κατέβαλε σχεδόν 200 εκατομμύρια δολάρια σε 20 θύματα σεξουαλικής επίθεσης, σύμφωνα με τους δικηγόρους των θυμάτων.

Τα νέα είναι τουλάχιστον σοκαριστικά...