Μάθε γιατί η Πηνελόπη Πλάκα δε θέλει να μιλά για τα προσωπικά της

15.06.2016
Μπορεί στο παρελθόν η προσωπική της ζωή να έχει απασχολήσει αρκετά, όμως, εδώ και καιρό η Πηνελόπη Πλάκα αποφεύγει να μιλάει για αυτό το θέμα και προτιμά να απασχολεί μόνο μέσα από τη δουλειά της.

Ωστόσο, όπως διευκρίνισε σε συνέντευξή της στο περιοδικό You, δεν κρύβει τη σχέση της µε τον Κώστα Αποστολάκη, "απλώς παραδέχοµαι ότι έχω µια αδυναµία να χειριστώ το συγκεκριµένο θέµα. Προσπαθώ να µη µιλάω για να µη γίνοµαι ούτε κακιά ούτε παράξενη. Θεωρώ ότι αυτή η στάση είναι πιο τίµια".

Ο λόγος;

Δε θα ήθελε να "πάρει κάποιος αέρα και να ρωτάει συνέχεια για την σχέση αυτή. Αν γίνει µία φορά και απαντήσω µετά θα ακολουθήσει και δεύτερη και τρίτη. Προσπαθώ να την προστατέψω."

Όταν βέβαια η Τίνα Μεσσαροπούλου της επισημαίνει ότι ο Αποστολάκης είναι πιο εκδηλωτικός, εκείνη απαντά:

«Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Εµένα ο εαυτός µου λέει: «Πηνελόπη πιέζεσαι, δεν είσαι χαρούµενη». Κι επειδή στο παρελθόν µπαίνοντας σε αυτόν το χώρο, βρέθηκα στο παιχνίδι αυτό και δεν µου άρεσε, αποφάσισα να διαφυλάξω τα προσωπικά µου. Και χαίροµαι που πλέον δίνοντας µια συνέντευξη οι 9 στις 10 ερωτήσεις δεν είναι για τα προσωπικά µου. Αυτό είναι δική µου κατάκτηση.»