Ο Δελαπόρτας αποκάλυψε γιατί η Ρένα Βλαχοπούλου δεν έγινε ποτέ μάνα [vds]

15.06.2016
Καλεσμένος ήταν σήμερα ο Μάκης Δελαπόρτας στο Πρωινούλι του Epsilon και μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ήταν γιατί η Ρένα Βλαχοπούλου δεν απέκτησε ποτέ παιδί.

Αφορμή για την ερώτηση στάθηκε μία πρόσφατη δήλωση της Νέλλης Γκίνη όταν ήταν καλεσμένη στο Πρωινούλι, σύμφωνα με την οποία, προέτρεπε τη Ρένα Βλαχοπούλου να κάνει ένα παιδί.

Η απάντησή του Δελαπόρτα ήταν ξεκάθαρη:

«Της Ρένας δεν της έλειπε το παιδί. Είχε μια άλλη άποψη. Ήθελε αν έκανε παιδί να το μεγαλώσει μόνη της και όχι ξένα χέρια. Έλεγε «η ζωή μου είναι ταγμένη στο θέατρο. Το πρωί έχω γυρίσματα, το βράδυ έχω θέατρο, μετά έχω μαγαζί. Το παιδί δε θα με βλέπει. Δεν έχω δικαίωμα το παιδί να το μεγαλώσουν ξένα χέρια». Δεν το ήθελε αυτό.

Και για αυτό σε κάποιες ταινίες, στην «Κόμισσα της Κέρκυρας» είναι έγκυος ας πούμε η Ρένα και εκεί το έριξε. Έχει ρίξει πολλά παιδιά. Δεν το μετάνιωσε ποτέ που δεν έκανε παιδί».

Τέλος, συμπλήρωσε πως εκτός από εκτρώσεις, η Ρένα είχε και κάποιες αποβολές, ενώ ο επί 40 χρόνια σύντροφός της Γιώργος Λαφαζάνης ήθελε παιδί, αλλά τελικά σεβάστηκε την επιθυμία της.