Η Ελένη παντρεύτηκε Δευτέρα! Αλλά ποιον; Λάτσιο ή Ματέο; Ιδού η απορία!

15.06.2016
Η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα μοναδικό τρόπο με μία της ατάκα και μόνο να μας κάνει να... τρέχουμε και να αναλύουμε κάθε φορά, τι θέλει να πει η ποιήτρια! Κυρίως, ότι έχει να κάνει με προσωπικά ζητήματα

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια αποκάλυψε το λόγο που παντρεύτηκε ημέρα Δευτέρα. Και όλοι στη συνέχεια πέσαμε σε ναθύ προβληματισμό: σε ποιον γάμο της ανφερόταν; Σε εκείνο με τον Γιάννη Λάτσιο; Ή στον Ματέο τον Παντζόπουλο; Και γιατί, παρακαλώ, παντρεύτηκε Δευτέρα;

Η αποκάλυψη ήρθε με αφορμή το θέμα που είχαν στην εκπομπή για το νυφικό μακιγιάζ. Η Ελένη βρήκε την ευκαιρία και αναφέρθηκε στην περίπτωση της και ποια κατά τη γνώμη της είναι η καλύτερη εποχή και μέρα για να παντρευτεί ένα ζευγάρι.

«Τον Αύγουστο δεν παντρεύονται οι γυναίκες. Δεν γίνονται γάμοι, δεν θυμάμαι το λόγο πάντως δεν γίνονται γάμοι τον Αύγουστο. Η εκκλησία το 15αυγουστο ανοίγει μόνο για τους πιστούς και για τίποτα άλλο. Οι γάμοι γίνονται φανατικά μέχρι τέλος Ιουλίου και φυσικά τον υπέροχο Σεπτέμβρη και ακόμη πιο υπέροχο Οκτώβρη για να έχετε και την εκκλησία μόνοι σας. Σας έχει τύχει ποτέ σε γάμους να τρέχει ο ένας γάμος μετά τον άλλο και να λένε: “Τελειώνετε! Τελειώνετε!” Εγώ το έχω πετύχει αυτό», είπε.

Και στη συνέχεια τόνισε: «Και γι’ αυτό κι εγώ όταν... τότε... Δευτέρα το κάναμε ολομόναχοι!».

Πολλοί υπέθεσαν ότι αναφέρεται στο γάμο της με τον Παντζόπουλο, γι αυτό και είπε ότι έκαναν "ολομόναχοι". Παντρεύτηκαν δηλαδή και δεν ήταν κανείς.

Εμείς, πάλι, μάλλον είμαστε με την εκτίμηση ότι αναφέρεται στο γάμο της με τον Λάτσιο. Είχαν παντρευτεί Δευτέρα, ολομόναχοι δεν ήταν αφού είχαν ένα σωρό καλεσμένους και σε live σύνδεση, όμως, τη μέρα εκείνη, δεν ειχε άλλο γάμο η εκκλησία. Οπότε, το "ολομόναχοι" μπορεί να πήγαινε σε αυτό και όχι στο αν είχαν καλεσμένους ή όχι.

Σε όποιον κι από τους δύο γάμους της και αναφερόταν, ένα είναι το ΄σιγουρο: για ακόμα μία φορά πέτυχε να ασχολούμαστε με μία της ατάκα. Και άλλη παρουσιάστρια, αυτό δεν το καταφέρνει. Να τα λέμε αυτά.