Ο Τσάρλι Σιν το "πρόσωπο" νέας καμπάνιας για προφυλακτικά

15.06.2016
Μια πολύ προχωρημένη σκέψη έφερε τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος έχει παραδεχτεί δημόσια ότι είναι φορέας του ιού HIV, "πρεσβευτή" μιας νέας μάρκας προφυλακτικών.

Ύστερα από μια πολύ άστατη ζωή με πολλές ερωτικές συντρόφους αλλά και καταχρήσεις με αλκοόλ και ναρκωτικά, ο Τσάρλι Σιν αποκάλυψε ότι είναι φορέαςα του ιού HIV πριν από λίγους μήνες προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη.

Έχοντας παραδεχτεί ότι έχει κάνει πολλές φορές σεξ χωρίς προφύλαξη στο παρελθόν -γεγονός που προφανώς πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο- ο 50χρονος σταρ αποφάσισε να στείλει το μήνυμά του ενάντια στο AIDS με τον πιο κραυγαλέο τρόπο.

Η εταιρεία LELO τον επέλεξε για το πρόσωπο της νέας καμπάνιας των προφυλακτικών της και εκείνος δέχτηκε συγκλονίζοντας, πραγματικά, με τα λόγια του στο σποτάκι.

"Δεν θα έπρεπε ένας τύπος με πέντε παιδιά, ένα εγγόνι και HIV αν αγοράζει προφυλακτικά αντί να τα πουλάει; Βέβαια βγάζει νόημα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε υπήρξε καλύτερος εκπρόσωπος για να μιλήσει για τη σημασία των προφυλακτικών καθώς και για το στίγμα που τα ακολουθεί εδώ και χρόνια", λέει ο Τσάρλι Σιν ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση της ιατρικής όπου ως "πειραματόζωο" δοκιμάζει ό,τι νέο υπάρχει από θεραπείες κατά του AIDS. Κοκτέιλ φαρμάκων, χάπια, ενέσεις... τα πάντα. Και είναι αισιόδοξος.

Εκτός από τα φάρμακα όμως, ο Τσάρλι Σιν φαίνεται να έχει αλλάξει και άλλα πράγματα στη ζωή του. Δίνει και συμβουλές...

"Αθλήσου, κάνε δίαιτα, μην φτάνεις στα άκρα, μην πίνεις τόσο... Εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα... Αξίζεις καλύτερα".