Η Αμαλία Κωστοπούλου μας συστήνεται & θέλει να γνωριστούμε καλύτερα

07.06.2016
Το τελευταίο διάστημα η Αμαλία Κωστοπούλου έχει επιστρέψει από την Αμερική όπου σπουδάζει και μάλιστα, είχαμε δει το νέο καλοκαιρινό ξανθό λουκ της που την κάνει να μοιάζει ακόμα περισσότερο με τη διάσημη μαμά της.

Τώρα όπως όλα δείχνουν θα έχουμε συνεχώς νέα της αφού η ίδια εγκαινιασε το δικό της προσωπικό blog, το οποίο θα φιλοξενείται στο site της Τζένης Μπαλατσινού και μέσα από αυτό θα μας ενημερώνει για την καθημερινοτητά της, ενω θα δίνει και χρήσιμα tips περί ντυσίματος, βαψίματος κι όχι μόνο.

Ιδού τι έγραψε η ίδια:

Καλωσήρθατε στο #ItsAmaliaK

Hey guys!

Μόντελινγκ ή φοιτητική ζωή; Πολλοί αμφισβητούν πως μια κοπέλα μπορεί να κάνει και τα δύο, τόσο πολύ που καμιά φορά μπορεί ακόμη και εγώ μπορεί να αμφισβητήσω τον εαυτό μου! Δεν διαλέγεις όμως τι αγαπάς και μπορεί αυτά που σου τραβούν το βλέμμα να είναι άκρως αντίθετα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τα συνδυάσεις, μην θυσιάζεις κομμάτια του εαυτού σου απλώς επειδή πιστεύεις πως δεν μπορείς να κάνεις και τα δύο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να τα θες πραγματικά…

Σε αυτή τη σελίδα θα postaro photos για όλα τα πράγματα που αγαπώ και μου αρέσει να κάνω αλλά και που με έχετε και εσείς ρωτήσει για λεπτομέρειες μέσω instagram, σοβαρά αλλά και πιο fun! Είναι ένας τρόπος να με γνωρίσετε και να σας γνωρίσω καλύτερα!