Η... γήινη Τζούλια Ρόμπερτς και οι 20 διάσημες με κυτταρίτιδα! [photos]

17.06.2016
Είναι διάσημες, λαμπερές και μοιάζουν αψεγάδιαστες. Τις βλέπουμε καθημερινά σε φωτογραφίες του καθημερινού και εβδομαδιαίου Τύπου, αλλά και σε προσωπικές τους στιγμές στα social media και ζηλεύουμε τα όμορφα σώματά τους που δεν μοιάζουν σε τίποτα με αυτά των κοινών θνητών.

Και όμως δεν είναι λίγες φορές που τα φαινόμενα απατούν. Αλλες φορές απατούν πολύ, άλλες λιγότερο, η ουσία είναι πως και οι «τέλειες» γυναίκες έχουν τις δικές τους αδυναμίες που προσπαθούν να τις κρύψουν.

Με αφορμή τις πρόσφατες αρετουσάριστες φωτογραφίες της Τζούλια Ρόμπερτς που αλιεύσαμε από την Daily Mail και που προκάλεσαν κανονικό σούσουρο για την κυτταρίτιδά της, συγκεντρώσαμε τις διάσημες που δεν έχουν το τέλειο κορμί που η πλειοψηφία του κόσμου πιστεύει.

Από την Ελένη Μενεγάκη έως την Δέσποινα Βανδή και την Ελένη Φουρέιρα και από την Tζούλια Ρόμπερτς έως την Τζένιφερ Λόπεζ, δεν είναι λίγες οι φορές που αρετουσάριστες φωτογραφίες διάσημων γυναικών που έχουν προκαλέσει σάλο κι έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης για τις ατέλειές τους...

Εστω κι έτσι όμως, παραμένουν κουκλάρες, άλλωστε ουδείς τέλειος...