20 διάσημες «μπογιατίζονται» για να φτιάξουν γωνίες & κοιλιακούς [photos+vds]

06.06.2016
Δεν είναι ότι το έχουν ανάγκη! Συνήθως είναι κούκλες από μόνες τους, αδύνατες και καλοφτιαγμένες. Η περίφημη τεχνική του contouring είναι ένα τρικ που εφαρμόζουν πολλές διάσημες κυρίες για να μοιάζουν ακόμα πιο εντυπωσιακές.

Eίναι μια τεχνική που μπορεί να φαίνεται... απόκοσμη και τρομακτική, κάνει όμως πολύ ξεχωριστό το μακιγιάζ. Το contouring είναι μια τεχνική make-up, όπου ένα παιχνίδι με σκούρες και ανoικτόχρωμες σκιάσεις σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου κάνει το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει τρισδιάστατο και αψεγάδιαστο! Μάλιστα δεν εφαρμόζεται μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στα.... πόδια, στους κοιλιακούς και στο ντεκολτέ.

Ουσιαστικά contouring είναι το να σκουραίνεις κάποια σημεία που θέλεις να ξεχωρίζουν και να φωτίζεις σε κάποια άλλα, που θέλεις να αναδείξεις. Αυτήν την τεχνική λατρεύουν celebrities όπως η Kim Kardashian και η Jennifer Lopez. Στην Ελλάδα -δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά, για την προσωπική τους ζωή- αλλά κάποιες που το έχουν εφαρμόσει στο πλαίσιο φωτογραφήσεων είναι η Φουρέιρα, η Αθηνά Οικονομάκου και η Κατερίνα Κοινούργιου.

Δείτε 20 ιέρειες του contouring και μερικές εμφανίσεις που κάτι πήγε πολύ... στραβά!!!

X.T.

Δείτε και το βίντεο: