Μελέτη: Τι αποκαλύπτει για το κόψιμο της εκπομπής & τους συνεργάτες της

31.05.2016
Η Ελεονώρα Μελέτη, μετά το πρόωρο κόψιμο της ίδιας και της εκπομπής της από το Έψιλον, αποκαλύπτει τα πάντα για το #Hastag και τους συνεργάτες της.

Μέσα από το προσωπικό της μπλογκ όπως συνηθίζει να κάνει τον τελευτυαίο καιρό, η Μελέτη βάζει τα πράγματα στη θέση τους και εξηγεί τι ακριβώς συνέβη με την εκπομπή και τους συνεργάτες της.

Αγαπητοί Hashtagers

Εχθές ήταν η πρώτη Κυριακή χωρίς "Hashtag"…

Το "HASHTAG" πέτυχε. Και πέτυχε χάρη σε εσάς.

Μπορεί να μην γνώρισε τα 40άρια που γνώρισα και γω με την "Πρωινή Μελέτη", αλλά σε πραγματικούς αριθμούς το έβλεπαν περισσότεροι τηλεθεατές.

.Το "HASHTAG" πέτυχε και από εκεί που ήταν βάσει συμβολαίου μία 55λεπτη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, έγινε επί της πράξης , μία τρίωρη αληθινή κουβέντα, με πρωταγωνιστές όλους εσάς.

Το "HASHTAG" πέτυχε γιατί το λάτρεψαν οι διαφημιστές. Είχε 47 λεπτά διαφήμιση κάθε Κυριακή. Το ξέρω, εκνευριζόσασταν αλλά είναι και αυτό μια αναγνώριση για ένα τηλεοπτικό προιόν.

Για μένα όμως το "HASHTAG" πέρα από όλα τα παραπάνω, ήταν ίσως η ομορφότερη στιγμή στην πορεία μου, σε αυτή τη δουλειά.

Έχοντας απέναντι του να παλέψει μεγαθήρια, σε κανάλια με τεράστια δύναμη και φόρα, όπως το "Πάμε Πακέτο", και το "YFSF" ,το HASHTAG, μία εκπομπή χωρίς κόστος παραγωγής και με ένα πλατό που ήταν μία μαύρη κουρτίνα και 4 άσπρες καρέκλες, ξεχώρισε και ήταν για κάθε εβδομάδα πρώτο trend στα social media.

Αυτά τα δύο χρόνια, ρούφηξα τόση αναγνώριση, καταξίωση, αποδοχή, επιβράβευση , θαυμασμό, από όλους εσάς, για το πως κάνω τη δουλειά μου, που τα βράδια , όταν τελείωνε το "ζωντανό" και έπεφτα στο κρεβάτι, βίωνα εκείνο το απόλυτο συναίσθημα που κάποιοι θα νόμιζαν πως ζούσα χρόνια πριν χάρη στα 40άρια, αλλά το οποίο ποτέ δεν είχε κάνει την καρδιά μου να χτυπά τόσο έντονα, εκείνες τις “ένδοξες “ εποχές.

Κάποιες τηλεπερσόνες με χαρακτήρισαν μέχρι και "αυτοκαταστροφική" ή καμένη που εγκατέλειψα τη σίγουρη επιτυχία για κάτι που τελικά δεν “μου βγήκε”…

Δεν ξέρω με τη κριτήρια αποφασίζουν πως “ δεν μου βγήκε” , εγώ πάντως όταν στο τελευταίο επεισόδιο #, τη λέξη “ ζώα”, έγραψα στο τουίτερ πως ένιωθα τόσο γεμάτη μετά από εκείνο το επεισόδιο που δεν θα με ένοιαζε ακόμα και αν δεν ξαναέκανα τηλεόραση, και το εννοούσα.

Η εκπομπή κόπηκε πρόωρα. Βασικά εγώ κόπηκα πρόωρα , απλά η εκπομπή με ακολουθεί.

Η ομάδα που έμεινε πίσω, η πολυαγαπημένη αυτή ομάδα που πίστεψε στο ίδιο όνειρο με εμένα , και δούλεψε σκληρά , αντέχοντας τις ιδιοτροπίες μου και τον ψυχαναγκασμό μου στον τρόπο που δουλεύω και που θέλω να γίνονται τα πράγματα...

Η ομάδα αυτή που γυρνούσε τα γρανάζια του #, έμεινε πίσω.

Όχι γιατί δεν τη θέλω,

Όχι γιατί δε μου λείπει,

Όχι γιατί με πρόδωσε και διάλεξε στρατόπεδο,

Όχι γιατί δεν ήταν ορκισμένοι στην εκπομπή.

Η ομάδα αυτή έμεινε πίσω γιατί αλλιώς θα έπρεπε να μείνει άνεργη.


Έμεινε πίσω γιατί κάποια από τα μέλη της , έχουν σύμβαση με τον σταθμό που φιλοξενούσε την εκπομπή μου, μέχρι τις 31 Ιούλιου.

Γιατί η σύμβαση αυτή για μερικούς, όπως για τον Θέμη, έχει ρήτρα και μάλιστα σεβαστή.

Για κάποιους άλλους , εξασφάλιζε μία θέση εργασίας τουλάχιστον μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Το # κόπηκε γιατί κόπηκα εγώ.

Δεν ξέρω αν που πότε πως θα ξαναβγεί …

Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι Έψιλον που φιλοξένησε αυτή την εκπομπή για δύο συνεχόμενα χρόνια και που μου έδωσε τότε, την ευκαιρία να κάνω αυτό που ονειρευόμουν.

Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ τόσο ευλογημένη και τόσο αγαπητή, όσο τις τελευταίες μέρες χάρη στο τεράστιο κύμα αγάπης και στήριξης που μου στέλνετε. Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω, ξέρω μόνο πως θα κάνω πάντα ό,τι καλύτερο μπορώ για να μην σας απογοητεύσω

Η εκπομπή “HASHTAG” έκανε ντεμπούτο αλλά και φινάλε με # τη λέξη (και για τη λέξη) “ελευθερία’.

Σας Ευχαριστώ,

Πηγή: http://www.eleonorameleti.com.gr/