Διαζύγιο-Βόμβα για Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο ύστερα από 11 χρόνια γάμου

24.05.2016
Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία καθώς το διάσημο ζευγάρι θεωρείται ένα από τα πιο αγαπημένα, με την ελληνίδα κληρονόμο να έχει κάνει τον "Ντόντα" της "αποκλειστική και μοναδική οικογένειά της" όλα αυτά τα χρόνια.

Την είδηση διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του βραζιλιάνικου ειδησεογραφικού περιοδικού "Epoca" -και μάλιστα με υπογραφή, αυτή του δημοσιογράφου Μπρούνο Αστούτο- και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας.

H Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 11 χρόνια γάμου. Διάφορα προβλήματα στη σχέση τους έφεραν την κρίση, εξ ου και η σκληρή απόφαση. "Όμως εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλο πολύ και υποφέρουν", μεταφέρουν πηγές κοντά στο ζεύγος.

"Είναι πραγματικά μια καταιγίδα, αλλά εγώ δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολοκαι θα παλέψω μέχρι τέλους", φέρεται να έχει πει ο Ντόντα, ο οποίος αυτό τον καιρό προπονείται σκληρά καθώς θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας με τη χώρα του στο ιππικό άλμα.

Την περασμένη εβδομάδα, όλη η οικογένεια πέρασε πολύ δύσκολες ώρες καθώς σκοτώθηκε σε ατύχημα το αγαπημένο άλογο της κόρης του Ντόντα, Βίβιαν. Ο Ντόντα δεν σταμάτησε να ποστάρει φωτογραφίες με τον ίδιο και τη θυγατέρα του με την τελευταία να ενδέχεται να κρύβει και άλλο νόημα.

"Ό,τι και να γίνει, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ #love #happiness #family" γράφει ο Ντόντα στη λεζάντα. Μιλά για να δώσει κουράγιο στη Βίβιαν μετά την απώλεια του αγαπημένου της αλόγου ή στέλνει μήνυμα;

Επίσημα, βέβαια, δεν έχουμε επιεβεβαίωση ούτε διάψευση της είδησης και αναμένουμε.

Αν αληθεύει η είδηση ή όχι θα φανεί, όμως εμείς σημειώνουμε ότι στις 2 Μαΐου, το ζεύγος απολάμβανε ιππικούς αγώνες στη Μαδρίτη αλλά και ο ένας τον άλλο, ενώ ο φακός τους απαθανάτισε στις τρυφερές, δημόσιες στιγμές που βλέπετε...