Ζέρβας: Ο εφιάλτης των ναρκωτικών και η νέα ζωή του ηθοποιού!

23.05.2016
Τον Θανάση Ζέρβα τον γνωρίσαμε μέσα από συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, ενώ ο ρόλος που απογείωσε την καριέρα του, ήταν εκείνος του αδελφού της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στους "Ψίθυρους καρδιάς".

Ήταν το 1998, που ο ηθοποιός είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν και το δρόμο της επιτυχίας να ανοίγει διάπλατα, σε μία περίοδο που η τηλεόραση ζούσε ανθηρές στιγμές. Όμως, την επιτυχία του ήρθε να την επισκιάσει ένα τραγικό συμβάν, που έμελλε να καθορίσει και τη ζωή του, μετέπειτα. Τη χρονιά εκείνη σε μια βόλτα με τη μοτοσικλέτα του ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα και η σύντροφός του έχασε τη ζωή της. Ο Ζέρβας γλίτωσε με μερικά τραύματα αλλά κλείστηκε στον εαυτό του, ζώντας στο μικρό διαμέρισμα της οδού Ασκληπιού στα Εξάρχεια με σφαλιστά παράθυρα.

Ο εφιάλτης για εκείνον μόλις είχε ξεκινήσει!

Η καριέρα του άρχισε καθοδική πορεία, ενώ ο ίδιος "βουτηγμένος" στον κόσμο των ναρκωτικών, δε μπορούσε να το διαχειριστεί. Το 2008 ήρθε και το μεγάλο "χτύπημα". Συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών! Ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Αίας Μανθόπουλος ήταν εκεί για να τον στηρίξουν κι ενώ πολλοί πίστεψαν ότι αυτό ήταν και το τέλος του, για τον ηθοποιό ήταν η αρχή μίας νέας ζωής, μακριά από όλα. Και κυρίως από τον κόσμο των ναρκωτικών.

Ο Ζέρβας τα τελευταία έξι χρόνια ζει στο Βόλο, "καθαρός" από τις εξαρτήσεις, τους εφιάλτες και γενικότερα όσα τον πλήγωσαν στο παρελθόν. Αν και ο θάνατος του πατέρα του, πριν 5 χρόνια, είναι μία πληγή που δεν κλείνει.

Ο ηθοποιός στο Βόλο ζει μία ήρεμη ζωή: πηγαίνει γυμναστήριο, ανεβαίνει στο Πήλιο ή περπατάει στην παραλία μπροστά από το σπίτι του, έχοντας αγκαλιά τη σύντροφό του, που εργάζεται ερασιτεχνικά ως ηθοποιός.

«Είναι πολύ ντροπαλή και δεν αγαπάει τη δημοσιότητα. Μας σύστησε πριν από έξι χρόνια ο Αίας Μανθόπουλος σε μια παράστασή τους στη Λάρισα και από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ» εξομολογείται στην εφημερίδα, Espresso.

Μάλιστα, πριν ένα μήνα πήρε το πτυχίο του.

«Το θέατρο δεν είναι μια τέχνη, αλλά πέντε μαζί. Και θέλω, όσο μπορώ, να γίνομαι καλύτερος, να ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει καλλιτεχνικά σε όλο τον κόσμο, για να προχωράω μπροστά», δηλώνει ενθουσιασμένος.