Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Υβόννης - Πώς την "πρόδωσε" η Ασλανίδου! [photo]

23.05.2016
Πριν λίγο καιρό, φήμες ήθελαν την Υβόννη Μπάσνιακ να είναι και πάλι έγκυος. Εξάλλου, η ίδια δεν κρύβει σε δηλώσεις της ότι θέλουν με τον Αντώνη Ρέμο να χαρίσουν ένα αδελφάκι στην κόρη τους, Ελένη.

Μάλιστα, μία δήλωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή τότε, που άφηνε υποννοούμενα για ευχάριστα νέα, ενίσχυσε τη σεναριολογία. Αν και την επόμενη μέρα, η παρουσιάστρια μέσα από το happy day, έσπευσε να εξηγήσει ότι τα καλά νέα που είχε ακούσει, δεν τα άκουσε ακριβώς, αλλά το συμπέρανε από τις δηλώσεις του μοντέλου.

Εξάλλου, οι δημόσιες εμφανίσεις της Υβόννης το επόμενο διάστημα, δε μαρτυρούσαν κάποια αλλαγή στη σιλουέτα της, οπότε το θέμα έμεινε εκεί. Άσε, που όπως η ίδια έχει τονίσει, αυτή την περίοδο ετοιμάζει το ατελιέ της κι έχει επικεντρωθεί σε αυτό.

Αλλά μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media η Μελίνα Ασλανίδου, ήρθε να φουντώσει και πάλι τις φήμες περί εγκυμοσύνης και να αναρωτηθούμε: βρε λες;

Η Ασλανίδου, η οποία είναι στενή φίλη του ζευγαριού, "ανέβασε" στο Instagram μία φωτογραφία, όπου ποζάρει αγκαλιά με την Υβόννη. Το πανέμορφο μοντέλο από την Κροατία φορά ένα στενό λευκό φόρεμα και φαίνεται φουσκωμένη η κοιλίτσα της.

Βέβαια, μπορεί να παίζει και το ενδεχόμενο, ο τρόπος που κάθεται να τονίζει απλά την κοιλίτσα της. Ο, τι κι αν ισχύει, θα δείξει.