Αρραβωνιάστηκε η Μελέτη; Το μονόπετρο & το βίντεο που "άναψαν' φωτιές! [vds]

23.05.2016
Παλαιότερα, η προσωπική ζωή της Ελεονωρας Μελέτη πρωταγωνιστούσε στα εξώφυλλα των περιοδικών. Τα τελευταία χρόνια, όμως, και μετά το άδοξο τέλος μίας σχέσης της ελέω της δημοσιότητας, η παρουσιαστρια το πήρε αλλιώς.

Αποφάσισε να προστατεύσει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας και για να το πετύχει, έστειλε και εξώδικο στα περιοδικά να μη δημοσιεύουν φωτογραφίες της, όταν συνοδεύεται.

Έτσι τα τελευταία χρόνια, δεν γνωρίζουμε τίποτε για εκείνη. Και ας τής χρεώνουν κατά καιρούς διάφορους συντρόφους. Αν και σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Ελεονώρα παραδέχτηκε ότι δεν είναι μόνη. Αλλά μέχρι εκεί. Τις λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής τις γνωρίζουν μόνο οι δικοί της άνθρωποι.

Κι έρχεται τώρα ένα βιντεάκι, όπου η παρουσιάστρια δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρο στο δάχτυλο της και "ανάβει" φωτιές!

Του Αγίου Κων/νου και Ελένης ήταν το περασμένο Σάββατο (21/5) και με τη μισή Ελλάδα γιόρταζε και η Ελεονώρα. Και η κολλητή της, Σαμάνθα Αποστολοπούλου ανέβασε ένα βίντεο, όπου δίπλα της η Μελέτη δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρο, ενώ εκείνη με νόημα λέει ότι η φίλη της... "το παρά...δέχτηκε".

Και η απορία είναι: τι εννοεί; Το παραδέχτηκε σκέτο; Ή το δέχτηκε και το... παρά... δέχτηκε; το δαχτυλίδι;

Δες το βίντεο και βγάλε τα συμπερασματά σου: