Η Σαρλίζ Θερόν μιλά για τον χωρισμό της από τον Σον Πεν [photos]

30.03.2016
Οκτώ μήνες μετά τον χωρισμό της, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βάζει τα πράγματα στη θέση τους, ποζάροντας για μια εκρητική φωτογράφηση.

Η Σαρλίζ Θερόν και ο Σον Πεν υπήρξαν φίλοι για πολλά χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι. Τους "χτύπησε" ο έρωτας πριν από δυο χρόνια, και πέρσι το καλοκαίρι τους τελείωσε.

Η 40χρονη σταρ άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό της Wall Street Journal ποζάροντας ταυτόχρονα σαν να μην έχει περάσει μια μέρα από τα 20 χρόνια της.

"Υπάρχει μια διάθεση να υπερβάλλουμε. Όταν φεύγεις από μια σχέση πρέπει να συμβαίνει κάτι τρελό, ένα δράμα να κρύβεται. Όπως για παράδειγμα έλεγαν ότι τον έχω στοιχειώσει... Τι θα πει αυτό δεν έχω καταλάβει", ξέσπασε αρχικά η Σαρλίζ για να καταλήξει πιο ξεκάθαρα.

"Είμασταν σε μια σχέση που δεν λειτουργούσε πια οπότε και οι δυο αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Αυτό συνέβη"

Τόσο απλά...

Όσο για τον γιο της, Τζάκσον, η Σαρλίζ τόνισε πόσο καλή ήταν η σχέση του Σον με τον μικρό, όμως εκείνη ως μητέρα έβαλε τα όρια κάποια στιγμη, ως όφειλε, για να προστατεύψει το παιδί της.

"Ελεγαν ότι ο Σον θα υιοθετούσε τον Τζάκσον. Ουδέποτε συζητήθηκε αυτό. Δεν κάνεις κατι τέτοιο στους 18 μήνες. Δεν το κάνεις αυτό σε ένα παιδί". ξεκαθάρισε η Σαρλίζ υπογραμμίζοντας ότι ο Σον ήξερε ότι εκείνη είχε αρχίσει διαδικασίες για ένα ακόμη παιδί, όμως... μόνη της.

Ιδού και οι υπόλοιπες φωτογραφίες της Σαρλίζ που εντυπωσιάζουν