Πασίγνωστο μοντέλο εξομολογείται: «Έχω καρκίνο του μαστού, φοβάμαι πολύ» [photos]

29.03.2016
Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της δεκαετίας '70 και '80, η οποία σε μια πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού, από τον οποίο «έφυγε» η μητέρα της.

Ο λόγος για την Janice Dickinson, η οποία μίλησε στην εφημερίδα «Daily Mail» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σκληρό για μένα να το λέω, αλλά έχω καρκίνο του μαστού! Εδώ και δύο εβδομάδες το ξέρω. Ο γιατρός μου έπιασε έναν μικρό όγκο, στο μέγεθος μπιζελιού, στο δεξί μου στήθος. Όταν το πίεσε λίγο, πόνεσα. Είπα από μέσα μου “μπίνγκο, σίγουρα έχω καρκίνο”».

Η Janice Dickinson, η οποία σήμερα είναι 61 ετών, συνέχισε λέγοντας: «Είναι ακόμα πολύ σοκαριστικό! Φοβάμαι πολύ! Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει. Δεν θα επιτρέψω στο φόβο να με ορίσει. Θα το ξεπεράσω, θα είμαι μια χαρά. Όταν το έμαθα έζησα τον εφιάλτη! Φοβήθηκα για τα δυο παιδιά μου, τον αγαπημένο μου αρραβωνιαστικό, τον 4χρονο εγγονό μου... Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πως θα τρελαθούν. Είμαι εδώ για τις γυναίκες όλου του κόσμου. Και τους λέω το εξής: “πρέπει να σας αγαπάτε”. Mητέρες, κόρες, αδελφές, αυτό πρέπει να το θυμίζετε συνέχεια στον εαυτό σας».