Μνημόσυνο Παντελίδη: Οι ηχηρές απουσίες & το όλο νόημα μήνυμα του αδελφού του!

28.03.2016
40 μέρες χωρίς τον Παντελή Παντελίδη συμπληρώθηκαν και την Κυριακή έγινε το μνημόσυνο του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Και όπως στην κηδεία, έτσι και στο μνημόσυνο, πλήθος κόσμου που λάτρεψε τον Παντελή βρέθηκε στην εκκλησία του Άγιου Σπυρίδωνα, στη Νέα Ιωνία.

Και αν οι "ανώνυμοι" φίλοι του Παντελίδη βρέθηκαν στο μνημόσυνο, οι "επώνυμοι" φίλοι του έλαμψαν δια της απουσίας. Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα, Κων/νος Αργυρός, Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Τσαλίκης και πολλοί πολλοί άλλοι έλαμψαν δια της απουσίας τους. Κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο και απαρατήρητο.

Εξαλλου, από τους συναδέλφους του ήταν εκεί η Αμαρυλλίς, η οποία δε σταμάτησε να κλαίει.

Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί το μήνυμα του αδελφού του Παντελίδη, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (27/3) θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στα σαράντα του Παντελή.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης έγραψε στο Facebook, ότι σήμερα τον αποχαιρέτησε ο απλός κόσμος που τον ανέδειξε, για να δεχθεί από κάτω σχόλια συγγενών και φίλων που έκαναν λόγο για διάσημες απουσίες...

"aplos o kosmos se anedikse ,o aplos o kosmos se apoxairetise simera.eimaste oloi perifani gia sena aderfe mou.kalo paradeiso na exeis kai na mas prosexeis apo ekei psila.mono pantelos!!!pq." έγραψε χαρακτηριστικά