Πανταζής: Ενα παιδάκι θυμάμαι με την Αντζελα, δεν θυμάμαι αν ήταν κι άλλα! [vds]

24.03.2016
Μετά τις αποκαλύψεις της Άντζελας Δημητρίου για τις τέσσερις εκτρώσεις που έκανε με την τότε σχέση της τον Λευτέρη Πανταζή, ο δημοφιλής τραγουδιστής ρωτήθηκε για την έντονη αυτή σχέση και τους λόγους που ώθησαν το τότε ζευγάρι στο χωρισμό.

Ο τραγουδιστής προσπάθησε να ... θυμηθεί στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 λεπτομέρειες για τα παιδιά που δεν κράτησαν και για την έντονη σχέση που είχε με την Άντζελα. Είπε μάλιστα ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα και από τις δύο οικογένειες, τις οποίες στήριζαν οι δυο τους οικονομικά από το τραγούδι. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η Άντζελα τον χώρισε γιατί είχε βρει κάποιον άλλο, και ότι εκείνος έχασε και πολλά κιλά από τη στεναχώρια.

«Την αγαπώ και πάντα θα την αγαπώ, γιατί είναι ένα κορίτσι το οποίο δεν ξεχνιέται, προσέχει πάρα πολύ τον άνθρωπό της. Έπαιζε ρόλο η οικογένεια, δεν ήμασταν έτοιμοι να κρατήσουμε ένα παιδί. Και οι δύο μαζί το αποφασίσαμε, δεν θυμάμαι πόσες φορές έγινε, είναι πολλά τα χρόνια, εγώ μια θυμάμαι, αν κάνω λάθος συγγνώμη. Δεν το θυμάμαι, ένα παιδάκι χάσαμε, δεν ξέρω...» είπε ο τραγουδιστής.

Τις δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή σχολίασαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με το Λιάγκα να τονίζει, ότι όταν είσαι εν δυνάμει μπαμπάς δεν γίνεται να μην θυμάσαι πόσα παιδιά δεν κράτησες, καταλήγοντας ότι ένας από τους δυο τους λέει ψέματα.

Δες ποιο τραγούδι έγραψε ο Πανταζής για τον χωρισμό του με την Άντζελα Δημητρίου και παλιές τους φωτογραφίες: