Η τρομακτική αλλαγή του Λάτσιου: Η εμφάνιση που μας απογοήτευσε! [photo]

24.03.2016
Περιορισμένες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις του Γιάννη Λάτσιου, από τότε που έφυγε από τον ΑΝΤ1. Άλλωστε, προς το παρόν, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν προβλέπουν κοσμικές εμφανισεις, και ο Λάτσιος πλέον περνά δημιουργικά τον ελέυθερο χρόνο του και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και δεν ξέρουμε αν αυτό έχει κάποια σχέση, αλλά ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έχει αλλάξει πολύ - πάρα πολύ - στην εμφάνιση. Τον τελευταίο καιρό έχει υιοθετήσει το λουκ με μούσι, ενώ κάθε φορά που τον βλέπουμε, η γενειαδα είναι όλο και πιο πυκνή.

Και την αλήθεια μας θα την πούμε. Το νέο λουκ διόλου κολακεύει τον Λάτσιο. Μεταξύ μας, του πρσθέτει χρόνια κι ενώ πρόκειται για έναν πραγματικά γοητευτικό άνδρα, με το μούσι του... ώριμου χίπστερ, αυτό δε φαίνεται καθόλου.

Ο Λάτσιος βρέθηκε την Καθαρά Δευτέρα στα βόρεια προάστια για φαγητό παρέα με το γιο του, Άγγελο και τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον γιο του, Μάξιμο. Οι τέσσερις τους αποτελούν μία ωραία παρέα και βρίσκονται πολύ συχνά. Εκεί, ήταν και ο φακός του περιοδικού ΟΚ, απαθανατίζοντας τους δύο κουμπάρους με τα παιδιά τους.