Ναταλία Γερμανού: Cougar στην πιο αποκαλυπτική της φωτογράφηση! [photos]

18.03.2016
Μία ακομπλεξάριστη και εξόχως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ναταλία Γερμανού, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την ταμπέλα της «cougar» που της έχουν «κολλήσει», για τα ψέματα που έχουν ειπωθεί γι΄αυτή, ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της!

Χαρακτηριστικά είπε στο περιοδικό Down Town για τον χαρακτηρισμό Cougar που της προσάπτουν : «Ούτε με ενοχλεί ούτε με νοιάζει. Την έχω αποδομήσει τόσο πολύ με αυτοσαρκασμό και την έχω γελοιοποιήσει αυτή την ταμπέλα, που πιστεύω ότι πλέον, αν παραμένει, παραμένει στο μυαλό μόνο κάποιων εμμονικών ή εντελώς οπισθοδρομικών ανθρώπων. Το 2016 οι ταμπέλες πρέπει να είναι έξω από φαρμακεία και μανάβικα».

Για την ηλικία της είπε: «Όταν ήμουν πέντε χρονών παιδάκι, οι 50χρονες γυναίκες φάνταζαν στο μυαλό μου με άσπρα μαλλιά, κότσο και να πλέκουν δίπλα στο τζάκι. Εγώ σήμερα είμαι 50 χρόνων και δεν έχω καθόλου αυτή την εικόνα. Ζω μια ζωή τελείως διαφορετική, κάνω γυμναστική, προσέχω τη διατροφή μου και νιώθω απίστευτη ευεξία. Πηγαίνω να ψωνίσω στο σούπερ μάρκετ και μου λένε συχνά οι κυρίες: "Είσαι η Ναταλία; Σε μεγαλώνει η τηλεόραση, εσύ είσαι σαν κοριτσάκι". Μου το έχουν πει τόσες φορές που αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά μήπως κόψω την τηλεόραση ».

Και κατόπιν ξεσπά για το τελευταίο ψέμα που άκουσε: «Ότι βρισκόμουν στο ίδιο τραπέζι με δυο πρώην μου. Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα, βρισκόμουν σε ένα τραπέζι τεραστίων διαστάσεων, όπου ο Γιάννης Λάτσιος και ο Μάνος Ιωάννου καθόταν απέναντί μου και από την άλλη πλευρά ήταν ο Ηλίας Βρεττός. Κανείς δεν καθόταν δίπλα σε κανέναν. Επίσης, δεν είχα ποτέ σχέση με τον Ηλία Βρεττό. Το φωνάζω εδώ και τέσσερα χρόνια, κάποιοι όμως επιμένουν να το υποστηρίζουν. Προκαλώ όποιον έχει φωτογραφία που φιλιέμαι με τον Ηλία Βρεττό να βγει να τη δημοσιοποιήσει. Αν όχι ας σταματήσει αυτό το αστείο».