Τα μαύρα χάλια της Madonna: «Έγδυσε» 17χρονη κοπέλα πάνω στη σκηνή [vds+photos]

18.03.2016
Κυριολεκτικά τερμάτισε την κατρακύλα των τελευταίων ημερών η Μαντόνα, καθώς όπως ολα δείχνουν δυσκολεύεται ιδιαίτερα να διαχειριστεί την κρίση που περνά, αφότου έχασε την κηδεμονία του 15χρονου γιου της Ρόκο από τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι.

Πιο συγκεκριμένα, στο τελευταίο της live στο Μπρισμπέιν στην Αυστραλία έγδυσε εν ψυχρώ πάνω στη σκηνή μία 17χρονη κοπέλα λέγοντας: «Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον πωπό και να της κατεβάσεις...» και με μια κίνηση μας ξεγύμνωσε το αριστερό στήθος της ανήλικης!
«Ω, γαμώτο. Συγγνώμη, σεξουαλική παρενόχληση» της είπε και συνέχισε «Μπορείς αν θες να κάνεις το ίδιο και σε μένα» .
Πάντως, η 17χρονη φαν της με δηλώσεις της δεν φάνηκε να ενοχλείται. Είπε μάλιστα στην εφημερίδα Courier Mail «Μόνο εγώ μπορώ να κρίνω αν ντροπιάστηκα ή όχι - γίατι πιστεύουν ότι εγώ εκτέθηκα από το στήθος μου ή το κορμί μου;».

Η κατάρρευση αυτή της Βασίλισσας της Ποπ έχει όμως και προηγούμενα. Σας θυμίζουμε πως πρόσφατα κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Όκλαντ, η Madonna ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά σε χιλιάδες φαν της την ώρα που μιλούσε για τον γιο της, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από αυτή της μητέρας για το παιδί της», ενώ λίγες ημέρες αργότερα ανέβηκε σε σκηνή της Μελβούρνης με 4 σχεδόν ώρες καθυστέρηση, και βάζοντας το χέρι στα οπίσθια της παραδέχθηκε τα όσα ζει τονίζοντας: «Θα πίνω σήμερα στη σκηνή, αν και δεν το συνηθίζω. Δεν θα έπρεπε να ζητάω αλκοόλ, Χριστέ μου, αλλά φέρτε μου αμέσως να πιω».

Εμείς συγκεντρώσαμε φωτογραφίες της Μαντόνα των τελευταίων ημερών από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις συναυλίες της που αποδεικνύουν πως πρέπει γρήγορα να τρέξει σ' έναν ειδικό να την βοηθήσει ψυχολογικά,