Στον Πειραιά η Αντζελίνα Τζολί - Θα συναντηθεί και με τον Τσίπρα [photos &vds]

16.03.2016
Ούτε στη Λέσβο, ούτε στην Ειδομένη, ούτε στα Διαβατά, όπως είχαμε ακούσει τις τελευταίες ώρες. Τελικά η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε να επισκεφτεί τους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραία.

Η Αντζελινα Τζολί, βρέθηκε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ελλάδα.

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρέσβειρα της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έφτασε πριν από λίγη ώρα στην πύλη Ε1 και σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφθεί και άλλους χώρους φιλοξενίας προσφύγων στην Αθήνα.

Η διάσημη ηθοποιός είχε αναχωρήσει οδικώς από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου έφτασε στις 10:15 με ιδιωτική πτήση, η οποία προσγειώθηκε στον χώρο των VIP και φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.

Στην πύλη Ε1, η Αντζελίνα Τζολί συνάντησε, μέσα σε κοντέινερ, μία οικογένεια Αφγανών προσφύγων, οι οποίοι της περιέγραψαν τους λόγους για τους οποίους έφυγαν από την πατρίδα τους και της μίλησαν για το ταξίδι τους μέχρι την Ελλάδα. Το περιστατικό διηγήθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η εθελόντρια της Ομάδας "Refugees Welcome", Νέσια Μιλιέ.

Στη συνέχεια, η δημοφιλής ηθοποιός συνομίλησε με πρόσφυγες που την περίμεναν έξω από το κοντέινερ. Μία πρόσφυγας από τη Συρία μόλις την αντίκρυσε ξέσπασε σε κλάματα και, όπως περιέγραψε η ίδια στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Τζολί τής χάιδεψε τα χέρια και αγκάλιασε το δύο μηνών ανιψάκι που κρατούσε στην αγκαλιά της.

Μετά την εμπειρία της στον Πειραιά, η 40χρονη σταρ επισκέπτεται τον Ελαιώνα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα συναντήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου