Γιατί ματαιώθηκε η επίσκεψη της Τζολί στη Μυτιλήνη;

16.03.2016
Η Αντζελίνα Τζολί δεν προσγειώθηκε τελικά στη Λέσβο χθες, όπως είχε επικοινωθεί τις τελευταίες μέρες, αλλά στην Αθήνα σήμερα το πρωί. Γιατί όμως, αυτή η αλλαγή σχεδίων τελευταία στιγμή.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) βρέθηκε χθες (15/3) στον Λίβανο, όπου επισκέφτηκε καταυλισμούς προσφύγων από τη Συρία [από όπου και οι φωτογραφίες] και μίλησε με πάθος -και παρά τη δυνατή βροχή- για την ανάγκη να σταματήσουν οι όποιες εχθροπραξίες.

Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ τοπικων ΜΜΕ της Μυτιλήνης η 40χρονη σταρ αναμενόταν αρχικά χθες το απόγευμα στη Μυτιλήνη όπου επρόκειτο να επισκεφτεί τους εκεί καταυλισμούς προσφύγων.

Τελικά επισκέφτηκε τον Πειραιά και το πρόγραμμά της παραμένει άγνωστο για τη συνέχεια. Λέγεται όμως ότι ο λόγος για τον οποίο δεν πήγε τελικά στη Μυτιλνη είναι τα ΜΜΕ. Οι άνθρωποι της Τζολί ενημερώθηκαν από την Υπατη Αρμοστεία ότι στο νησί είχε συγκεντρωθεί πλήθος δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο και έτσι αποφασίστηκε η αναβολή αρχικά της επίσκεψης για σήμερα το πρωί και εν τέλει το πρωί η οριστική ματαίωση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Τζολί θα επισκεφτεί τελικά την Ειδομένη, όπου και αναμένεται στις 14:45.