Διπλή κουμπαριά για την οικογένεια Παπαδάκη. Πάντρεψαν τον Λάζο Μαντικό και βάπτισαν την κόρη του (Αποκλειστικές φωτό- Βίντεο)

Διπλή κουμπαριά για την οικογένεια Παπαδάκη. Πάντρεψαν τον Λάζο Μαντικό και βάπτισαν την κόρη του (Αποκλειστικές φωτό- Βίντεο)
Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης
Διπλή χαρά, διπλή κουμπαριά!

Σας το είχαμε γράψει από τον Ιούλιο που το μάθαμε, ήρθε πλέον και η χαρμόσυνη μέρα για το ευτυχισμένο ζευγάρι. Ο Λάζος Μαντικός και η Αθηνά Κουρή παντρεύτηκαν πριν από λίγη ώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στους Θρακομακεδόνες με κουμπάρους τον Φοίβο Παπαδάκη και την Άντα Μιχαϊλου ενώ στη συνέχεια βάπτισαν την κορούλα τους με νονούς τον Γιώργο Παπαδάκη και την Νάνσυ Τάση, δίνοντάς της το όνομα Αθανασία!

GAMOS_LAZOS_MANTIKOS_new_17_8492d.jpg

Τα δύο μυστήρια έγιναν back to back. Πρώτα έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος με το ζευγάρι να ενώνει και επίσημα τις ζωές του. Ο γαμπρός καθυστέρησε αρκετά να φτάσει στην εκκλησία -η τελετή είχε οριστεί για τις 7- και δεν πρόλαβε να έρθει και στα 10 λεπτά έφτασε και η νύφη!

Κόρνες και χειροκροτήματα, ένα φιλί στην είσοδο της εκκλησίας και ο γάμος ξεκίνησε.

Αμέσως μετά ακολούθησε η βάπτιση της μικρής με τους δύο νονούς της να την καμαρώνουν. Έξω από την εκκλησία υπήρχε διακόσμηση και για τον γάμο και για τη βάπτιση της μικρής ενώ μετά θα ακολουθήσει τραπέζι και γλέντι σε κτήμα της Βαρυμπόμπης.

VAFTISSI_NEW_LAZOS_MANTIKOS_PAPADAKIS_552c2.jpg

GAMOS_LAZOS_MANTIKOS_new_19_b65b0.jpg

GAMOS_LAZOS_MANTIKOS_new_18_c1262.jpg

GAMOS_LAZOS_MANTIKOS_new_3_abfde.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2024 - 21:16