Γιάννης Ζουγανέλης: Η ολική καταστροφή του σπιτιού του, η αποζημίωση και ο γάμος της Ελεωνόρας

21.10.2024
Γιάννης Ζουγανέλης: Η ολική καταστροφή του σπιτιού του, η αποζημίωση και ο γάμος της Ελεωνόρας
Τι είπε για τις τεράστιες υλικές ζημιές στον δικό του παράδεισο στον Βαρνάβα

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Το πρωινό» ήταν σήμερα ο Γιάννης Ζουγανέλης και μια από τις πρώτες ερωτήσεις που δέχτηκε από τον παρουσιαστή ήταν για τον κολλητό του φίλο, Δημήτρη Σταρόβα και την πορεία της υγείας και της αποθεραπείας του.

«Πάει πάρα πολύ καλά. Έχει ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία, εξελισσόμενο όμως θετικά, θα το βρει», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στην ολική καταστροφή του σπιτιού του στον Βαρνάβα από τη μεγάλη φωτιά της Αττικής που έκαψε χιλιάδες στρέμματα: «Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, δεν υπάρχει τίποτα. Θα ήθελε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να ξαναφτιαχτεί.

Έχασα και αντικείμενα με τα οποία ήμουν δεμένος στη ζωή μου. Η ζημιά μπορεί να είναι και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Θα αποζημιωθώ αλλά να το χτίσω αποκλείεται. Θα αποζημιωθώ και θα πάρω κάτι άλλο κάπου αλλού. Εκεί αποκλείεται να ξαναπάω, έχουν καταστραφεί τα πάντα».

Ενώ ρωτήθηκε και για τη σχέση τη κόρης του Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο και το ενδεχόμενο να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Δε νομίζω να παντρευτεί ακόμα η Ελεωνόρα, αλλά είναι σε μία φάση πολύ καλή» ήταν η απάντησή του.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.10.2024 - 13:43