Celebrities εναντίον Τραμπ: Ποιοι θέλουν να τον «θάψουν»! [photos]

15.03.2016
«Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο» θέλουν να ρίξουν αυτοί οι celebrities που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ τα πάει τόσο καλά στην κούρσα για την προεδρία...

Ο 69χρονος δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ έχασε στις ρεπουμπλικανικές συνελεύσεις (caucus) στην πολιτεία Ουαϊόμινγκ και στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα, Ουάσινγκτον, αλλά εξακολουθεί να παραμένει πρώτος στην κούρσα για το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Μετά το αντιμουσουλμανικό μένος και τις εμπρηστικές δηλώσεις για τους τζιχαντιστές, ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών, δηλώνει ότι θέλει να χτίσει τοίχο στο Μεξικό και άλλον ένα στη Συρία, με στόχο να αποτρέψει τους μετανάστες από την κεντρική Αμερική.

Τα έβαλε ακόμη και με τον Πάπα Φραγκίσκο, όταν εκείνος είπε ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι χριστιανός χτίζοντας τείχη, όπως προτίθεται να κάνει ο Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό. «Αν και όταν το Βατικανό δεχθεί επίθεση από το ΙΚΙΛ, που όλοι γνωρίζουν πως αποτελεί το απόλυτο τρόπαιο για τους τζιχαντιστές, μπορώ να σας υποσχεθώ ότι ο Πάπας θα ευχόταν και προσευχόταν να ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ Πρόεδρος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

Ο Τραμπ πήρε τα σκήπτρα της οικογενειακής επιχείρησης το 1971 για να δημιουργήσει μία κτηματομεσιτική αυτοκρατορία. Έκτισε ουρανοξύστες, ξενοδοχεία, καζίνο, χωρίς να περιοριστεί στην αμερικανική επικράτεια. Είναι συνιδιοκτήτης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των διαγωνισμών ομορφιάς Μις Κόσμος και Μις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το περιοδικό Forbes εκτίμησε την περιουσία του το 2015 σε 4 δις δολάρια ΗΠΑ.