Έλενα Παπαρίζου: «Χτύπησα το χέρι στο τραπέζι και είπα θα πάω Eurovision και μου έλεγαν, τρελάθηκες;»

20.10.2024
Έλενα Παπαρίζου: «Χτύπησα το χέρι στο τραπέζι και είπα θα πάω Eurovision και μου έλεγαν, τρελάθηκες;»
Eurovision EBU
Η Έλενα Παπαρίζου που αγαπάμε

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει πια από τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου στην Eurovision με το "My Number One" και ο Ogae, έκανε μια τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στη νίκη αυτή που φυσικά η Έλενα δεν ήταν δυνατόν να λείψει.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής του The Voice Of Greece πάνω στη σκηνή θυμήθηκε τι της έλεγαν εκείνη την εποχή που της έγινε η πρόταση να πάει στον Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

«Θυμάμαι ότι κάθομαι σπίτι στον κουμπάρο μου, είχε γίνει η πρόταση και μου λέγαν όλοι, να μην πας, μόλις ξεκίνησες με τις «Αναπάντητες κλήσεις» , έφυγες από το γκρουπ, ξεκινάει η solo καριέρα σου, δεν πρέπει να πας. Και εκεί που καθόμαστε σε ένα πολύ ωραίο απλό σπίτι με ένα πολύ ωραίο κεντημένο τραπεζομάντηλο από μία γιαγιά και τρώγαμε φρικασέ θυμάμαι, σηκώνομαι και χτυπάω το χέρι στο τραπέζι και λέω «Θα πάω Eurovision»«Τι λες Έλενα, τρελάθηκες;» «Είμαι ήδη εκεί…»

Βγαίνοντας μίλησε στις κάμερες που την περίμεναν και ένα απόσπασμα είδαμε στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι".

«Καταρχάς θα ήθελα να τονίσω ότι σήμερα κάνει μια μεγάλη γιορτή ο Ogae για τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας, δεν είναι δική μου η νίκη, είναι της Ελλάδος και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ» είπε αρχικά η ¨Ελενα Παπαρίζου.

-Πόσο έχει αλλάξει η Eurovision και εσύ αυτά τα 20 χρόνια…

«H Eurovision έχει αλλάξει σίγουρα. Όσον αφορά για μένα θα πρέπει να πει ο κόσμος που βρίσκεται γύρω μου. Σίγουρα έχω ωριμάσει, βλέπω τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο, ίσως να μην έχω το ίδιο άγχος»

-Έχετε δεχτεί πρόταση για τον Εθνικό τελικό;

«Απ’ ότι γνωρίζω φέτος θα διαγωνιστούνε πολλά παιδιά και ο κόσμος θα ψηφίσει και είναι κάτι που εγώ το ήθελα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και χαίρομαι πάρα πολύ»

-Σας έχει προσεγγίσει κάποιο από τα παιδιά που θα λάβει μέρος να ζητήσει τη συμβουλή σας;

«Για την ώρα όχι αλλά είμαι ένας άνθρωπος που σηκώνω το τηλέφωνο και δίνω τη συμβουλή μου. Όποιο άλλο παιδί θέλει το τηλέφωνό μου δεν είναι δύσκολο κάποιος να το βρει»

-Θα θέλατε να ξαναπάτε στην Eurovision;

«Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα ξαναπήγαινα»

--Είχε ακουστεί τώρα που η Ελλάδα έκλεισε τα 50 χρόνια ότι υπήρχε σαν σκέψη να πάτε εσείς και όχι η Μαρίνα Σάττι…Ότι ήθελαν εσάς…

«Γιατί να μην θέλουν την κυρία Σάττι; Η Σάττι ήταν εξαιρετική έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε. Έδωσε κι ένα καινούργιο πνεύμα στη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision. Την αγαπώ και τη σέβομαι πάρα πολύ. It’s a new Era.. Η νέα γενιά θα φέρει κάτι καινούργιο. Πιστεύω πάρα πολύ στη νέα γενιά»

-Επειδή γίνεται λόγος αν υπάρχουν όρια ηλικίας στους καλλιτέχνες…

«Μπορούμε κάποια στιγμή να μην ασχολούμαστε με λάθος πράγματα; Έχουμε την γυεία μας; Μπορούμε; Το κάνουμε, τελείωσε»

Τελευταία τροποποίηση στις 20.10.2024 - 13:16