Τα ζώδια που δεν επιστρέφουν ποτέ τα δανεικά - Το «θα στα στείλω με IRIS» είναι το moto τους

18.10.2024
Απλά ξέχασε τα, δεν θα τα πάρεις πίσω ποτέ

Αχ, τα δανεικά! Πόσες φορές έχουμε βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση; Να δανείσουμε χρήματα σε φίλους ή γνωστούς και μετά να περιμένουμε να τα επιστρέψουν, αλλά... τίποτα! Υπάρχουν ορισμένα ζώδια που έχουν κερδίσει την φήμη του «ποτέ δεν επιστρέφω». Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά, εδώ είναι η λίστα με τα ζώδια που σε αυτή την περίπτωση θα το βάλουν σε εφαρμογή το μότο «θα στα στείλω με IRIS».

1. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι αριστοτέχνες στο να αποφεύγουν την ευθύνη. Όταν τους δανείζεις χρήματα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρουν τρόπο να το ξεχάσουν. Η ελαφρότητα και η ευκολία τους στην επικοινωνία τους καθιστά ικανούς να σου υποσχεθούν ότι θα τα επιστρέψουν, αλλά ποτέ δεν το κάνουν. Μετά, θα σου στέλνουν μηνύματα για ανούσιες συζητήσεις και θα θυμούνται το δάνειο μόνο όταν δεν μπορούν να βρουν άλλη δικαιολογία για να μη σου στείλουν τα λεφτά.

2. Λέων

Οι Λέοντες είναι μεγάλοι θαυμαστές του να ζουν τη ζωή τους στο έπακρο. Αν τους δανείσεις χρήματα, είναι πιθανό να τα χρησιμοποιήσουν για να κάνουν μια φαντασμαγορική έξοδο ή για να απολαύσουν κάτι πολυτελές. Όταν τους ρωτήσεις για την αποπληρωμή, θα σε κοιτάξουν με το χαρακτηριστικό τους πονηρό χαμόγελο και θα σου πουν «θα τα στείλω με IRIS». Αλλά μην κρατάς τις ανάσες σου, δεν θα τα δεις ποτέ.

3. Τοξότης

Οι Τοξότες είναι γνωστοί για την περιπετειώδη φύση τους. Μπορεί να σου δανείζονται χρήματα για να πάνε σε ένα ταξίδι ή να ζήσουν την επόμενη περιπέτειά τους. Όταν τους ρωτήσεις αν έχουν σκοπό να σου επιστρέψουν τα χρήματα, θα σου απαντήσουν με ενθουσιασμό για την επόμενη εξόρμηση τους, με το γνωστό «θα τα στείλω με IRIS». Το μόνο που θα λάβεις από αυτούς είναι μια αίσθηση ελευθερίας και... καμία επιστροφή χρημάτων.

4. Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι ρομαντικοί και ονειροπόλοι, και συχνά χάνουν την αίσθηση του χρόνου. Όταν δανείζεις χρήματα σε έναν Ιχθύ, ίσως να το κάνεις με την ελπίδα ότι θα σου τα επιστρέψει, αλλά θα βρουν πάντα μια δικαιολογία για να τα αποφύγουν. Μπορεί να ξεχάσουν ότι έχουν πάρει χρήματα από σένα ή να πιστεύουν ότι θα σου τα στείλουν... «με IRIS». Στην πραγματικότητα, ίσως και να κάνουν σχέδια για το πώς θα ξοδέψουν τα χρήματα που σου χρωστούν, χωρίς ποτέ να το συνειδητοποιήσουν.

Φυσικά, δεν θέλουμε να γενικεύσουμε. Κάθε άτομο είναι μοναδικό, και υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι τα παραπάνω ζώδια έχουν την τάση να μην επιστρέφουν τα δανεικά, και αν κάνεις καμιά φορά την ερώτηση «Πού είναι τα χρήματα που σου δανείστηκα;», ετοιμάσου για τις πιο δημιουργικές δικαιολογίες. Μην ξεχνάς, όμως, ότι το πιο σημαντικό είναι να έχεις καθαρή την καρδιά σου και να απολαμβάνεις τις σχέσεις σου χωρίς να αναλώνεσαι σε μικροκακίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2024 - 16:54