Βρισηίδα Ανδριώτου-Σπύρος Μαρτίκας: Γενέθλια όνειρο στο Παρίσι κάτω από τον Πύργο του Άιφελ!

19.10.2024
Βρισηίδα Ανδριώτου-Σπύρος Μαρτίκας: Γενέθλια όνειρο στο Παρίσι κάτω από τον Πύργο του Άιφελ!
Έκλεισε τα 28 σε ένα μέρος που ονειρευόταν

Αυτά τα γενέθλια σίγουρα θα τα θυμάται για πάντα η Βρισηίδα Ανδριώτου. Γιατί τα γιόρτασε στο μέρος των ονείρων της με τον άντρα των ονείρων της. Ένα ταξίδι που οργάνωσαν μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα ειδικά για αυτό. Για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της μαζί κάτω από τον Πύργο του Άιφελ!

Και έχουν περάσει πραγματικά αξέχαστα, Γνωρίζοντας το Παρίσι μαζί και κάνοντας όλα όσα οι τουρίστες κάνουν. Μονμάρτρη, Μουσείο του Λούβρου, Όπερα, Moulin Rouge, ατέλειωτες βόλτες και φυσικά Disneyland. Με τους δυο τους να χορεύουν ευτυχισμένοι μέσα στη βροχή.

Τι καλύτερο. Ε, και η τούρτα με τον Πύργο πίσω της μπαίνει σίγουρα στα highlights του ταξιδιού.

«Happy birthday to me. Blessed to see another year
Είμαι τόσο χαρούμενη που τα φετινά μου γενέθλια ήταν σε μια πόλη που ήθελα να πάω τόσο πολύ από μικρό παιδί!!
Είμαι πολύ ευγνώμων για ότι έχω στην ζωή μου! Υπάρχουν πράγματα που δεν μοιράζομαι μαζί σας, δυσκολίες που περνάω αλλά αυτό που θέλω να σας δείχνω είναι η χαρά ,η ελπίδα και η αγάπη ! Γιατί θέλω να ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ μόνο σε αυτά!

Μια κακή στιγμή ή οι δυσκολίες δεν καθορίζουν την ζωή μας! Ναι συμφωνώ ΟΛΟΙ έχουμε δυσκολίες , το θέμα είναι να μοιράζουμε αγάπη και χαρά ! Με αυτό να προχωράμε μπροστά και να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο! Για ένα καλύτερο αύριο !
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας» έγραψε η ίδια στο γενέθλιο post της

«Στήριγμα στη ζωή μου ! Στήριγμα στα δύσκολα , στις ατυχίες , στα λάθη μου !
Σου χρωστάω πολλά !
Είσαι όαση αγάπης στη ζωή μας !
Δύναμη να ξεπερνάμε τα χειρότερα !
Το χαμόγελο σου αξεπέραστο, δυνατό όσο η αγάπη σου ! Χρόνια σου πολλά γυναίκα μου ! Εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου γιατί σου αξίζουν ! Σ αγαπώ» έγραψε ο άντρας της ζωής της για να της ευχηθεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2024 - 22:34