Οικογένεια Αρναούτη: Που διαφωνεί με την οικογένεια Παντελίδη

15.03.2016
Συμπληρώνεται ένας μήνας περίπου από τις 18 Φεβρουαρίου, οπότε και κόπηκε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη, μετά το τραγικό τροχαίο που του στέρησε τη ζωή κι έστειλε στην εντατική την συνεπιβάτιδα του Μυρσίνη Αρναούτη.

Κι ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεασμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων του Παντελίδη, οι έρευνες που έχει κάνει ειδικός της οικογένειας Παντελίδη, δεν συμπίπτουν με τις έρευνες της οικογένειας της Αρναούτη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 30χρονης Αρναούτη με ανακοίνωσή του ανέφερε πως το πόρισμα του ειδικού της οικογένειας της Μυρσίνης έρχεται σε πλήρη αντίθεση με εκείνο της οικογένειας του Παντελή

«Μέχρι στιγμής με τις έρευνες που έχουν γίνει δεν συμπίπτουν είναι εντελώς αντίθετες», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Ιωάννης Κολέτης και συμπλήρωσε σχετικά με την υγεία της κοπέλας:

«Η βαρύτατα τραυματισμένη Ισμήνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίο δυστυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στην Εντατική μονάδα θεραπείας Ευαγγελισμός και σε καταστολή.

Η οικογένεια Αρναούτη αντιμετωπίζει την μεγάλη και άδικη συμφορά που την βρήκε χωρίς να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια τα οποία μόνο αυτή αυθεντικά μπορεί να κάνει και κανείς άλλος.

Έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους και παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός τα όσα της αποδίδονται ότι είπε ή δεν είπε και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική».

Ο δικηγόρος της οικογένειας δεν θέλησε να απαντήσει στο αν ο Παντελίδης υπήρξε οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο συνέβη το τροχαίο αλλά αν ισχύει η διάσταση απόψεων των τεχνικών που έχουν διορίσει οι δύο οικογένειες, ο αδικοχαμένος Παντελίδης οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα.

Αντίθετα, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη έχει καταλήξει πως το αυτοκίνητο που κόστισε τη ζωή στον τραγουδιστή δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και πως ο θάνατος του Παντελίδη προέκυψε από ένα και μόνο τραύμα.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Αναστάσιο Δέδε, ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, τα κάγκελα στην μπάρα του δρόμου αποκολλήθηκαν καθώς είχαν μεγάλη διάβρωση, ενώ ο θάνατος του 33χρονου τραγουδιστή ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε από ένα και μόνο τραύμα.

Πιο συγκεκριμένα, μια λυγισμένη λαμαρίνα, η οποία πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ που οδηγούσε ο Παντελίδης, είναι αυτή που προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον λαϊκό τραγουδιστή και του στοίχισε τη ζωή.

Εν το μεταξύ, εντύπωση προκαλούν και οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη, Πέτρου Καϊμακάμη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και αποκάλυψε πως η οικογένεια έχει αποδείξεις που δείχνουν πως ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου.


«Εάν δεν είχα επιφύλαξη μην κριθώ ιδιαίτερα προπέτης, θα σας έλεγα ότι δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις, αλλά υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις, βάση των οποίων, ίσως να έχουμε στις επόμενες ημέρες κάποια διαφορετική εκτίμηση για το ποιος προκάλεσε το ατύχημα.

Έχουμε ζητήσει από την τροχαία του Ελληνικού να καλέσει κάποιον αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ήταν ο πρώτος που παρευρέθη στο δυστύχημα και μάλιστα πριν εμφανιστεί οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία. Έχει περιγράψει κατά τρόπο που οδηγεί σε κάποιες διαφορετικές κατευθύνσεις.

Με τεχνικό τρόπο αποδεικνύεται ποιος οδηγούσε. Θα έπρεπε αυτός που ήταν στη θέση του συνοδηγού να έχει χτυπήματα από την πρόσκρουση του σώματος του οδηγού επάνω του».