Ρήγος για Παντελίδη: "Δεν μπορώ και δεν θέλω να το συνειδητοποιήσω" [vds]

23.02.2016
Ο Κωνσταντίνος Ρήγος, σκηνοθέτης και στενός συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, μίλησε στη κάμερα της εκπομπής “Καλημερούδια” για τον χαμό του τραγουδιστή , με συγκινητικά λόγια.

Ο σκηνοθέτης είπε χαρακτηριστικά: «με τον Παντελή συνεργαζόμασταν όσα χρόνια έκανε αυτό που έκανε και άγγιξε πολύ τον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολο, συμβαίνει συνέχεια κάποιος να σκοτώνεται στο δρόμο, απλώς είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιος είναι συνεργάτης σου, έχεις δεθεί τόσο μαζί του, ξέρεις το χιούμορ του και τις ιδιαιτερότητες του το ίδιο βράδυ να κάνεις πλάκα μαζί του και να γελάς και το άλλο πρωί να μην υπάρχει. Ήμασταν μαζί στις πρόβες... συζητάγαμε...τι να πω, δεν ξέρω τι να πω... είμαι σοκαρισμένος».

Και συνέχισε λέγοντας: «σημασία έχει ότι ακόμα δεν μπορώ και δεν θέλω να το συνειδητοποιήσω, αλλά έχει συμβεί και αυτό είναι μη αναστρέψιμο... το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβε να χαρεί αυτό που κατάφερε από το πουθενά, σαν μια μοναδική περίπτωση που ήταν. Αυτό που κρατάς από τον Παντελή, ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή και γεμάτος χιούμορ.».

Δείτε το σχετικό βίντεο: