Λεπτομέρειες από την Τροχαία: Ετρεχε με 120χλμ. και δεν φορούσε ζώνη [vds]

18.02.2016
Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο πρόωρος χαμός του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο τραγουδιστής που βρίσκονταν στη θέση του οδηγού και η κοπέλα που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο τραγουδιστής που βρίσκονταν στη θέση του οδηγού και η κοπέλα που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ενώ η ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο πριν βγει από την πορεία του ήταν περίπου 115 με 120 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Αφού εξετράπη της πορείας του, το όχημα προσέκρουσε με σφοδρότητα στο διαχωριστικό στηθαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σιδερένια βέργα από το στηθαίο διαπέρασε τη μηχανή και την καμπίνα του αυτοκινήτου, και χρειάστηκε να κοπεί με αλυσοπρίονο από το συνεργείο διάσωσης.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο μετέφερε τον Παντελή Παντελίδη στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Namaste», η βραδιά κατά την οποία χάθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε ξεκινήσει από νωρίς.

Ο δημοσιογράφος του Έψιλον περιγράφει ότι μετά το τέλος της πρόβας στο Teatro - όπου θα εμφανιζόταν με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη - ο Παντελίδης συνέχισε το βράδυ του, διασκεδάζοντας στο «Απλά Ελληνικά», του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη.

Αργότερα - συνεχίζει ο δημοσιογράφος - πήγαν σε ένα σπίτι, στο οποίο τους άρεσε να χαλαρώνουν. Εκεί πέρασαν τις υπόλοιπες ώρες μέχρι το τραγικό τροχαίο. Ο Παντελίδης μαζί με τις δύο κοπέλες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για να τις επιστρέψει στα σπίτια τους.

Αναφορικά με το όχημα, ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε ότι σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ, το μοιραίο αυτοκίνητο ανήκει στον Αντώνη Ρέμο, καλό φίλο του Παντελίδη.

Ο Παντελής λάτρευε το αυτοκίνητο αυτό και επειδή όντως το δικό το σπορ αμάξι έχει μπει σε μάντρα προς πώληση, κινούνταν με το τζιπ που ανήκει στον Αντώνη Ρέμο. Σύμφωνα με τον Κωνσταντινίδη, φίλοι του Παντελή του έλεγαν πως δεν του ταιριάζει αυτό το αυτοκίνητο, αλλά εκείνος το είχε βάλει στο μάτι!