Εύη Βατίδου: Ξαφνιάζει με το... άγνωστο σύμφωνο συμβίωσης

14.01.2016
Να και μια είδηση έκπληξη. Η Εύη Βατίδου μετά το χωρισμό της με τον Αλέξη Κούγια όχι μόνο γνώρισε άλλον άνδρα και τον ερωτεύτηκε σφόδρα, αλλά φαντάστηκε και μια ολόκληρη ζωή μαζί του! Αυτήν την αποκάλυψη έκανε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, διατηρώντας όμως ένα πέπλο μυστηρίου στην υπόθεση.

«Πριν τρία, τέσσερα χρόνια έκανα σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό μου. Κράτησε για πολύ λίγο. Μετά υπέγραψα ξανά για να λυθεί. Τώρα ήρθε η ώρα να βγει καινούργιος νόμος για τα ζευγάρια, να αρχίσουν και για κάτι καινούργιο... το προγαμιαίο συμβόλαιο! Τέλος. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο... Θα είχα γλυτώσει και δέκα χρόνια ταλαιπωρίας, δικαστικές διαμάχες και τσακωμούς και λεφτά στους δικηγόρους».

Η πρώην κυρία Κούγια εξομολογήθηκε επίσης πως δεν θα έλεγε όχι και σ΄έναν δεύτερο θρησκευτικό γάμο. «Αν είχα ό,τι ήθελα και ήμουν χαρούμενη με έναν άνθρωπο δεν θα έλεγα όχι. Τώρα το να κάνω γάμο με νυφικό κλπ... Μέχρι και αυτό παλιό μου φαίνεται. Δεν είναι το θέμα μου η εκκλησία και ο γάμος, αλλά θα μπορούσε να ξεκινήσω μια καινούργια ζωή».