Η απάντηση της Χατζηβασιλείου στον Λιάγκα για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της [photo]

11.01.2016
Μετά την φωτογράφηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου, όπου πόζαρε στο φακό φορώντας μόνο ένα μαύρο κορμάκι, ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να την σχολιάσει μέσα από την εκπομπή του, λέγοντας πως έχει γίνει ρετούς.

Η γνωστή παρουσιάστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town δήλωσε: «Έκανα αυτή την φωτογράφιση γιατί μπορώ!» . Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο επέμενε πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα και πως έχει γίνει επεξεργασία και ρετούς.

Ο γνωστός παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής του είπε χαρακτηριστικά: «Τελευταία τα περισσότερα περιοδικά έχουν εφαρμόσει μια μέθοδο “celebrity φωτογραφίσου όπως θα ήθελες να ήσουν”. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τις ωραιότερες γυναίκες της ηλικίας της και το σώμα της λόγω beach volley είναι “φέτες” αλλά δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. Ο κόσμος μας βλέπει γιατί λέμε αλήθεια. Η φιλαρέσκειά μας πρέπει να έχει και ένα όριο. Δεν πουλάτε αλήθεια στα περιοδικά, γι΄αυτό δεν σας αγοράζει ο κόσμος».

Όπως ήταν φυσικό η απάντηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου δεν άργησε να έρθει, αναρτώντας στο instagram την παρακάτω αρετουσάριστη φωτογραφία με την λεζάντα: “Για να τελειώνουμε με την παραφιλολογία Γιώργο μου περί ρετούς και φωτοσοπ, αυτό είναι το κοντινό μου από τον φακό του φωτογράφου τη στιγμή που την τράβηξε. Περί τυχόν δρομολογηθεί για οποιοδήποτε εργαστήριο...Καλή χρονιά!”.