Καινούργιου: Ήθελε να κάνει παιδί με το Σταθοκωστόπουλο;

30.12.2015
Mια συνέντευξη εξομολόγηση και μια εντυπωσιακή φωτογράφηση χάρισε στο περιοδικό ΟΚ η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία υπήρξε λαλίστατη και για το χωρισμό καιγια το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

Τελικά η Καινούργιου χώρισε γιατί ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δεν ήθελε να την παντρευτεί; Η ίδια εξηγεί:

«Δεν ισχύει. Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια κάποια στιγμή, αλλά δεν είμαι καμιά απεγνωσμένη που θα κυνηγήσει κάποιον για να της βάλει στεφάνι. Αν έχω δώσει αυτήν την εικόνα, είναι μεγάλο λάθος. Οι λόγοι που οδήγησαν στο χωρισμό είναι άλλοι πιο σημαντικοί».

Πόσο έκλαψε για το χωρισμό της;

«Εννοείται πως έκλαψα και μπορεί ακόμα να κλαίω αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε χωρισμό. Ο χωρισμός είναι επώδυνο πράγμα, οπότε θα κλάψεις. Όλα τα πέρασα αλλά δεν έπεσα στα πατώματα γιατί από τη μία είχα τη δουλειά μου και από την άλλη δεν είχα οικογένεια και παιδιά για να φοβάμαι πως απότο χωρισμό θα επηρεαστούν κι άλλες ζωές».

Χτύπησε το βιολογικό ρολόι της Καινούργιου:

«Λατρεύω τα μωρά και ακόμα και στη φωτογράφηση τα έβλεπα και συγκινούμουν. Δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί το ρολόι. Στην πραγματικότητα πιστεύω πως καμιά γυναίκα δεν νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα. Όταν της συμβεί, τότε συνειδητοποιεί τη μεγάλη αξία της μητρότητας».

Ήταν ο Βασίλης ο άντρας που θα ήθελε για πατέρα των παιδιών της;

«Όταν είσαι με έναν άντρα τρία χρόνια, είναι λογικό να σκεφτείς ότι είναι ιδανικός για να γίνει πατέρας των παιδιών σου. Αλλά ευτυχώς, που δεν έγινε γιατί είναι πολύ πιο επώδυνος ένας χωρισμός αν υπάρχουν παιδιά».