Τσίπρας, Περιστέρα, Μενεγάκη και το... υπουργικό πήγαν Λάκη! [photos]

11.12.2015
Και δεύτερη πρεμιέρα έκανε η νέα θεατρική παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου, "Θέε μου τι σου κάναμε". Και τούτη τη φορά το "παρών" έδωσε η πλειοψηφία της Κυβέρνησης, με πρώτο και καλύτερο τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο συνόδευε η σύντροφος του, Μπέτυ (Περιστέρα) Μπαζιάνα.

Ωστόσο, στην πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (10/12) βρέθηκαν και αρκετοί υπουργοί, αλλά και στελέχη του Σύριζα. Επίσης, βρέθηκαν και λαμπεροί σταρ της showbiz, με πρώτη και καλύτερη την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τη Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο Τσίπρας και η σύντροφός του κατά την είσοδό τους στο κατάμεστο θέατρο, καταχειροκροτήθηκαν, από στελέχη και νεολαίους του κόμματος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του, το Πρώτο Θέμα. Εκτός από τον Πρωθυπουργό, στου Λάκη πήγαν επίσης ο στενός του συνεργάτης και υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, η οποία την Τετάρτη είχε πάει και στο Καραϊσκάκη για να δει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.

Επίσης, την παράσταση παρακολούθησαν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, αλλά και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και γνωστός ηθοποιός, Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του.


Αλλά η πρεμιέρα θέλει και τον σταρ της. Έτσι λαμπερό "παρών" έδωσε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ετούτη τη φορά δε συνοδευόταν από το σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο, αλλά από τον αδελφό της, Θοδωρή Μισόκαλο. Εξάλλου, όπως είπε στις κάμερες, μένουν μαζί στην έπαυλη των Μελισσίων.

Η Ζέτα Μακρυπούλια κατέφθασε στο θέατρο Γκλόρια πιασμένη χεράκι χεράκι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Κι αν η όμορφη ηθοποιός χάρισε το λαμπερό χαμόγελο της στις κάμερες, δε συνέβη το ίδιο με τον τραγουδιστή, που δεν ένιωθε ιδιαίτερα άνετα με τον πανικό που επικρατούσε στην είσοδο του θεάτρου. Και ο Αλέξης Γεωργούλης, όμως, παρακολούθησε την πρεμιερα του συντοπίτη του, Λάκη. Αλλά τον ηθοποιό δε συνόδευε η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά η επίσης Λαρισέα, Φανή Χαλκιά.

Εκεί, ήταν και ο επί χρόνια στενός φίλος του Λαζόπουλου και πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος πήγε στην πρεμιέρα μόνος, ενώ είχε και μία πριβέ κουβεντούλα με το Λάκη. Και η Γιάννα Αγγελοπούλου πήγε Λαζόπουλο, η οποία έκανε τη δεύτερη κοσμική της εμφάνιση σε διάστημα λίγων ημερών. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Λαζόπουλου. Τη γνωστή επιχειρηματία συνόδευε η αδελφή της.

Όπως αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή, Happy day ο Τσίπρας και η σύντροφός του κάθισαν στην πρώτη σειρά. Πιο δίπλα τους κάθισαν η κυρία Αγγελοπούλου και ο κύριος Κοντομηνάς. Μετά το τέλος της παράστασης, ο Πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε με το θίασο, όπου δεν έλειψαν τα χαμόγελα και τα αστεία. Μάλιστα, είχε και μία σύντομη πριβέ κουβεντούλα με το Λαζόπουλο.