Μάρα Δαρμουσλή: Το διάσημο μοντέλο μπήκε στη... ρωσική αστυνομία! [photos]

06.12.2015
Όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο, η Μάρα Δαρμουσλή, η πανέμορφη αυτή κοπέλα που έκανε τις πασαρέλες να αναστενάξουν με τα catwalkings της έγινε πράκτορας και μάλιστα... ρωσοσπουδαγμένη!

Όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο, η Μάρα Δαρμουσλή, η πανέμορφη αυτή κοπέλα που έκανε τις πασαρέλες να αναστενάξουν με τα catwalkings της έγινε πράκτορας και μάλιστα ρωσοσπουδαγμένη!

Μαζί με τις άλλες πρακτόρισσες φίλες της οδηγούν μηχανές, αυτοκίνητα, γαϊδούρια, παίρνουν το μετρό, το λεωφορείο, το αεροπλάνο, εισβάλλουν από πόρτες, από παράθυρα, από τουαλέτες προκειμένου να βρουν τη σατανική Λουκρητία Στρογκανόφ και να τα βάλουν με την ομάδα της «Μαύροι άγγελοι».

Ο λόγος για τις Πρακτόρισσες του Γιάννη Καλαβριανού, μια εμπνευσμένη παρωδία ταινιών κατασκοπείας που παρουσιάζεται στο VAULT σε σκηνοθεσία Αυγουστίνου Ρεμούνδου.

Πρόκειται για μία απόλυτα διασκεδαστική παράσταση - ύμνος στις ταινίες δράσης που δεν θα αφήσει κάνέναν ανικανοποίητο!

Τα τελευταία χρόνια η Μάρα Δαρμουσλή έχει μπει για τα καλά στο χώρο της ηθοποιίας έχοντας παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις! Εμείς επιλέξαμε τις πιο καυτές της φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζουμε!