Πάμελα: Ποζάρει για το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy [photos+vds]

04.12.2015
Πρόκειται για το πιο χαρακτηριστικό «κουνελάκι» όλων των εποχών, μια ξανθιά που χάραξε παράλληλους βίους με την άνοδο του περιοδικού Playboy και του ιδιοκτήτη του, Χιού Χέφνερ!

Πρόκειται για το πιο χαρακτηριστικό «κουνελάκι» όλων των εποχών, μια ξανθιά που χάραξε παράλληλους βίους με την άνοδο του περιοδικού Playboy και τον ιδιοκτήτη του, Χιού Χέφνερ!

Η Πάμελα Άντερσον πέρασε δια πυρός και σιδήρου και στα 48 της χρόνια θα γράψει τον επίλογο των γυμνών εξωφύλλων του Playboy. Όπως ανακοινώθηκε η πληθωρική ναυαγοσώστρια του Playboy θα είναι η τελευταία άκρως αισθησιακή Playmate, μετά την απόφαση του περιοδικού να σταματήσει τη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο Entertainment Tonight τής τηλεφώνησαν και της πρότειναν να ρίξει την αυλαία των "γυμνών" του περιοδικού. Και φυσικά είπε το ναι, χωρίς σκέψη. Και τι είπαν οι δύο γιοι της, Μπράντον 19 ετών και Ντίλαν, 17 ετών; Της είπαν να το κάνει γιατί είναι πια αρκετά μεγάλοι και δεν θα ντρέπονται να τη βλέπουν!

Ας μην ξεχνάμε ότι το ταλέντο της ανακάλυψε ο ίδιος ο Χιού Χέφνερ, ο οποίος την θεωρεί και την πιο αγαπημένη του Playmate όλων των εποχών!

Τη φωτογράφηση θα κάνει η Έλεν Φον Άνγουερθ. Στο ‘σαλόνι’ του περιοδικού, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου, φιλοξενείται η συνέντευξη που έδωσε η Πάμελα στον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος τελεί χρέη δημοσιογράφου σε αυτό το «ιστορικό» τεύχος.

Φαίνεται πάντως ότι ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας της Πάμελα, αφού πρωταγωνιστεί επίσης σε αισθησιακό βιντεάκι του περιοδικού Love Magazine ως μελαχρινή σέξι νοικοκυρά, που στολίζει δέντρο και σκύβει να βγάλει τα γλυκά από το φούρνο. Την προτιμούμε ξανθιά!