Αλικάκη: Η αξιοπρέπειά της για τον Χατζησάββα εξέθεσε τον Λιάγκα [vds]

04.12.2015
Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ήταν το πρωί της Πέμπτης η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη. Εντύπωση μας έκανε η αντιμετώπιση του Γιώργου Λιάγκα που έφερε την ηθοποιό σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς η ίδια είχε δηλώσει πως δεν ήθελε να αναφερθεί στο θέμα του Μηνά Χατζησάβα με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στις πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές του Mega «Αναστασία» και «Απών».

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Λιάγκας επέμεινε, έστω και με το «τσιγκέλι» να βγάλει θέμα και να αποσπάσει δηλώσεις από την ηθοποιό, η οποία με πολύ ευγενικό και αξιοπρεπή τρόπο δήλωνε πως δεν ήθελε να κάνει. «Λυπάμαι πάρα πολύ για το θάνατο του Μηνά. Δεν θα ήθελα να το εκθέσω και να το συζητήσουμε σε αυτή την εκπομπή», ανέφερε η Μυρτώ Αλικάκη.

«Ήταν στα αλήθεια ένας υπέροχος άνθρωπος και δεν το λέω επειδή έφυγε από την ζωή. Καλό θα ήταν να θυμόμαστε και να τιμούμε τους ανθρώπους όταν βρίσκονται εν ζωή και όχι όταν φεύγουν», κατέληξε. Δυστυχώς, ούτε αυτό ήταν αρκετό για τον δημοσιογράφο που συνέχισε να της ασκεί πιέσεις και για άλλες δηλώσεις!

Μετά από προσπάθεια... η αγαπημένη Μυρτώ Αλικάκη κατάφερε να μιλήσει για τη δουλειά της και πιο συγκεκριμένα για την παράσταση που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί με τον Αντώνη Φραγκάκη "Δέρμα και Φλόγες".